![]() |
16 Knight VS. Crypt Shambler
Siemka, Mam 1 Małe Pytanko...
Czy Pokonam Crypt Shamblera na 16lVl'u ze skillami 52/52 i 4mlvl? Czekam Na Odpowiedź Z Góry Dziekuje |
ja myślę że zależy to też troszkę od umiejętności gracza...
|
@up
Powinienes dac rade. Ale po co ci crypt shambler? Idz na soldy albo jak masz pacc roty/larvy. Edit. Napisz moze jakie masz eq ;) |
konkretnie ty nie pokonasz ;) co wnioskuje po przeczytaniu pytania (wysoki poziom znajomosci gry ^^ )
|
bez uhow nie masz sans. ja z GSem na 34 lvl ze skillami 65/65 + musialem sie raz uhnac
|
Hmm...
@up Eq: Plate Set, Steel Helmet, Guardian Halberd lub Knight Axe(Ze Względu na obrone) a Tak poza tym Mam Pacc ale Larvy Już się znudziły, Choć Czasem Ide na Scaraby:p (Które Soluje na Loozie) :D |
btw.
To nie idź na to gówno, bo tylko stracisz na Uh'y Crypt potrafi za 100 walnąć.
|
Dzięki :*;*;*
btw. Na Którym lvl moge solnąć draga i z jakimi Skillami Pilne !8o |
@up
On nie pisal , ze chce na tym expic tylko czy da rade. |
Heh no smoka
Możesz go sklepać nawet na 20 lvl tylko pamiętaj 2-ręczna broń i full ataku i weź uhów full bo na pewno dużo zejdzie :p
|
Boże...
Nie dasz rady.. nie opłaca się.. jak masz pacc to masz gdzie expic:D wiele jest fajnych miejsc. ale zależy jak się komu nudzi.. ps. na jakich skillach polazłeś na SCARABY i jakim lv... |
Scaraby
Pierwszy mój Pokonany Skarab to na 11lvl I Ze Skillami 43/44 :)(Sam Się Zdziwiłem bo Tylko 1 Raz mnie Hitną za 24 :D)
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic wez 5 lmm i po sprawie (wyjdzie ci najtaniej) |
@Topic
16 lvl moze nawet ubic draga... Na Twoje pytanie odpowiedz jest prosta: Tak pokonasz Ale pytanie jest inne: czy Ci się to bedzie opłacać? Nie. Temat do zamkniecia. |
Masz bardzo ale to bardzo małe szanse, weź dużo uhów.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |