![]() |
Wielkie podsumowanie roku 2006!
Tydzień temu przeminął kolejny rok, w którym na pewno wydarzyło się wiele interesujących rzeczy. Pierwsze dni roku 2007 zostają powoli za nami, jak to zwykle bywa w tego typu okresach ludzie analizują sobie poprzednie miesiące, wyznaczają sobie nowe postanowienia na przyszłość.
Trzeba przyznać, że i na naszym forum podczas roku 2006 nie można się było nudzić. Tak więc doszliśmy do wniosku, że ciekawym doświadczeniem będzie zorganizowanie pierwszego, wielkiego podsumowania na forum. Co roku użytkownicy zakładają tematy gdzie pytają o najlepszego forumowicza roku. Tym razem postanowiliśmy tę zabawę trochę bardziej urozmaicić i rozpowszechnić. Oczywiście w dalszym ciągu będziecie mogli wybierać tego najlepszego z najlepszych, lecz doszło kilka innych ciekawych kategorii. Czy nie interesowało Was nigdy kogo użytkownicy uważają za najśmieszniejszego? Kto według Was pisze tak poprawnie, że nawet sam profesor Miodek nie miałby się do czego przyczepić? Kto działa Wam na nerwy, kto zaś swoją obecnością sprawia, że forum jest lepszym dla Was miejscem? Na te i inne pytania odpowiedzi poznamy zapewne pod koniec stycznia. Najpierw musimy w jak największej ilości zagłosować na naszych kandydatów. Na nowo powstałym podforum znajdują się tematy odnoszące się do każdej kategorii. Wystarczy podać nick wybrańca z krótką argumentacją takiego wyboru. Swoimi głosami możecie dać wiele radości wyróżnionym (oczywiście są również kategorie negatywne ;]). Przed wzięciem udziału w tym przedsięwzięciu prosimy o przeczytanie tego oto regulaminu. Tak więc czyńmy swoją powinność! ;] |
Cos mi się zdaje, że nie będę ukochanym userem xd. Pomysł mi się podoba.
|
Sporo kategorii, wg mnie pomysł fajny :)
|
Odp...
Hmm . . . mnie też się tak zdaje mnie przecież nikt nie lubi :p
Chociaż może ktoś zagłosuje na mnie jako mistrz ortografii zawsze stram się pisać ładnie i z polskimi znakami teksty :] :] Pozdro dla wszystkich chociaż i tak nikt mnie nie lubi :evul: :evul: |
zaloze sie wygraja jakies modki moze dwim, albo ktos inny:baby:
|
a moze tibia.pl zrobila by cos zeby jaos nagrodzic tych najlepszy na forum np pacc ,albo jakas specjalna ranga =]B)
|
Ja na pewno nie wygram mistrza ortografi :) przeczytajcie moj podpis :)
B) |
Fajny pomysł z tymi kategoriami :)
Myśle, że tibia.pl rok 2006 może zaliczyć do udanych.B) |
Super pomysł... :P
Mi się bardzo podoba ten pomysł, mam już kogoś żeby dodać do najbardziej wkurzających xD
Dodam jak inni, że ten rok dla Tibii.pl był naprawde bardzo udany oby ten był jeszcze lepszy !! :D |
Ciekawe czy dostane chociaz jeden głos,..? :baby: :D
|
Lalala Raul robi błędy ort na stronie głównej <:~) Podforum*, a nie pod forum ;p
|
Przeglądarka podkreśla słowo "podforum" jako błąd. Sam nie wiem.
|
Cytuj:
Nie chodzi o przedmiot, który jetst pod forum, tylko o forum znajdujące się w jakimś forum. Zagłosuje ktoś na mnie? :) |
No, no trafiliście w 10 z tym głosowaniem ;p.
|
Na mnie chyba nikt nie zagłosuje, bo dołączyłem się w 2007 :p
|
no to ja dostane tytul najbardziej wkurzajoncego urzytkownika forumB)
|
Zróbcie konkurs, na najdurniejszy podpis ;/ Bo jak widze wielu użytkowniników nie może się popisać "ciekawymi" podpisami ;/ Ja nie daje podpisów i jestem happy ;d:cup:
|
Moim zdaniem to cale podsumowanie na forum jest troszke bez sensu ... ale o jest moje zdanie ;)
|
ja tam bede glosował na olorion.'a haha!! olorion ja chcę być tobą
|
yhy Daro ja tez tak mysle
na kogo tu niby glosowac? pisanie po forum to juz nawet nie tibia ktora i tak sie dziwnie ocenia btw dzisiaj mialo byc cos na 10 urodziny..... a dzien juz sie konczy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:29. |