![]() |
evevo ban "forum - prawda o tibia.pl :D
Jako, że fake to też przerobiony obrazek, postanowiłem wstawić tutaj moją wizję forum za kilka lat. Nie zwlekając:
http://images13.fotosik.pl/6/035399dddc9cf632.jpg PS. To tylko mały żart, nie chcę urazić moderacji ;) |
Nie popisałeś się :P Po tym na pewno nie będziesz w grupie tych, którzy mają pedalskie niebieskie nicki ^_^ Też bez obrazy.
|
omg!!!!!!1111111111
jestem w fake!!!!!1111jestem w fake!!!!!!!!!!11111111widzicie? rekin master!!!!!1111asauyghsaushaushuahsu ;D pomysl fajny ;P @Up tego nie da sie inaczej zrobic chyba ;) |
@Up, up,
Pewnie, że nie będę w grupie, w której wszyscy mają pedalskie niebieskie nicki; ja będę w tych, w których ma się debilne czerwone xD PS. Oczywiście bez urazy... |
Łeee... nie ma mnie w fakeu :P
|
Nie podoba mi się. Dlaczego? Bo w grupie osób z 'pedalskimi niebieskimi nickami' nie ma mnie :'(
|
Zaraz przez was dostane ostatniego warna :F
Niby nie dało się tego inaczej zrobić, ale to tylko jeden obrazek i wątpie, żeby były inne... Kiedyś (dawno) już proponowałem i zrobie to znowu. Może założy ktoś temat, w którym będą fake bez dalszych części. Takie tematy (jak ten, nie taki jaki proponuje) będą spadały po kilku dniach w niepamięć... A tak byłby jeden, przyklejony topic :P |
Brawo Hagamemnomn !!1111
|
Cytuj:
|
usiahaha a mnie tam nie ma:evul:
pomysl ciekawy, myslisz przyszlosciowo :) |
Siupel! Korektor ty to masz leb :p
|
Fratz fajny pomysl dlaczego mnie niema tam? :P chce być zkreślony na twojim fake :P
|
Kretyńskie i biedne.
Nawet skleic tego porządnie nie umiałeś. |
Błędy: Powtórzenie kilku userów. Dziwnie wygląda (ale to chyba przez *jpg) i mnie tam nie ma. o0
|
Tak, to jpg. jeśli chodzi o powtórzenie Skarabeusza to zauważyłem to po zamieszczeniu tutaj tego fake.
PS. Ok, zamieszczę tutaj nicki wszystkich 90 tys użytkowników, żeby nie było pretensji. ;) |
Beznadziejne...
Co to wogóle miało być. Nudne jak flaki z olejem :/ |
Postarałbyś się trochę...
Już ja bym zrobił lepszego fake |
Dr. omader tam na czerwono powinien być w końcu to evul wielbłąd!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:48. |