![]() |
ipod
Mam taki problem kupiłem ipoda i podłączyłem go do kąpa żeby nagrać muzyke:p
Nagrałem ale nie chciał odtważaćX( Poczesłem do servisu i koleś powiedział żeby sciągnąć sterowniki do ipoda I ty mam prośbe mugłby ktoś podać do nich linka:baby: Ściągnołęm jakieś "iTunesSetup*****" i przy instalacji coś piepszy o "ISScript.msi" to było tak nawiasem |
Musisz znać Model Firmy, potem na stronie producenta ściągniesz!!!
|
Ten ipod jest biały i bez wyświetlacza i narysowane jest na nim użarte jabłko i pod tym iPod
Na dole pisze: Designed by Apple in California Mady in China Serial No.5c5300zprs9 |
Rofl! xDDD Hahaha xD Nieźle thiefs ;d
Designed by Apple... Ale Ty wciąż nie wiesz z jakiej firmy kupiłeś iPoda? ;) Gratki |
Kupiony od qumpla
To ktoś w końcu pomoże @down Prawie uwieżyłem że to qumpel nadgrysł -.- |
To kumpel pewnie nadgryzł jabłko.
|
Cytuj:
LMAO !!! kumpel od kumpla a kolega od kolezanki i tak sie kreci. |
Tak sie składa że qumpel ma w stanach kogoś z rodziny i dostał to rok temu na urodziny. Co nikt nie umie mi pomuc?
|
ortografia twoja jest powalajaca wiec sadze iz masz 12-14 lat. Co z tym idze mniejsza inteligencje.
|
Ide do koscioła bede za jakieś 1.5h mam nadzieje że ktoś pomoże. W nagrode dam reputa.
|
Jedna sprawa: co to jest kąp?
Aha, a w jaki sposób dasz tego reputa? |
Wraz z iPodem Shuffle (bo takiego masz jak nie ma wyświetlacza, chyba, że kumpel zatrzymał ekranik dla siebie :o) masz w zestanie (oryginalnym...) CD z iTunes oraz sterownikami do iPoda... Jak nie masz płytki, jazda na www.apple.com i zaopatrz się tam w sterowniki...
p.s. to jest iPod a nie typowa mp3'jka, piosenki wgrywa się przez iTunes a nie na zasadzie "wrzuć przez mój komputer"... A teraz obiecany reput ;] REPUT a nie notka ;] |
OK temat do zamknięcia
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |