![]() |
Pojedynczy resp draga
Gdzie jest jakis pojedynczy resp Dragona?
|
Koło Kazordoon.
|
z tego co wiem to kolo kAzo w jaskini jest jeden i na powierzchni tez jest jeden ale niejestem pewien bo dawno tam niebylem
|
BYŁO!BYŁO!BYŁO!BYŁO!BYŁO!BYŁO!BYŁO!BYŁO!BYŁO!BYŁO! BYŁO!BYŁO!
LUDZIE po co trolla karmicie? phew |
Nie ma >.< !!
|
Re:
Co to dragon?
|
:p
kolo thais w the ancient temple
|
Jest kolo kazoo,jak jestes z ab albo carlin i jak jest ten wawoz co sie idzie do mostu dwarfow to idzieesz w prawo przed wawozem az dojdziesz do takiergo mostku troli,idziesz na dol i znajdziesz taka jaskinie w niej pod schodami jest 1 drag(tam trudno ubic)albo idziesz jeszcze na dol i tam jest na wolnosci
|
opcja szukaj nie gryzie, takze mogles znalezc na mapie repawnu...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pojedyńczy resp jest chyba tylko obok kazo, ale pewnie jakbys troche poszkula to bys cos znalazl. |
Cytuj:
@topic Podaj voc bo naprawdę zależy :) |
w Ancient temple w thais są 2 respy dragona po 1 w miejscu najpierw idziesz w dól jak wchodzisz w ancient temple a potem w lewo do schotków potem idziesz do góry potem w lewo są tam 2 orce spearmany idziesz na góre ciągle tam orc warrior jest potem gdy jestes na samej górze idziesz w lewo po drabinie wchodzisz na góre i potem idziesz troche w lewo potem w dól i jest DRAGON
|
@dymka
Jestem knightem, myślę o dlair koło Venore, odgradzajac sie parcelami. Bede szedl z 23 sorkiem i 11 palkiem B) . Chodzi głównie o blokowanie. |
,,,
Na kazdym dragon lair jest pojedynczy resp draga, ale zaraz obok niego drugi i sie robi double itd xD ^^
|
Kolo kazo..albo latwiej..na lewo od amazon camp...closed plz...i przestancie spamowac takimi durnymi tematami..tibia.pl >> mapa respawnu -.-
|
elf fortes
kolo kazordoon ankrahmun |
w tibi jest pare, a nawet kilkanaście pojedyńczych respów, a opcja szukaj nie gryzie. Dodam jeszcze, że jak jest fajnie ulokowany podwójny resp draga na jakieś górce, topotem zrobi się nam z tego szybki pojedyńczy :)
|
Cytuj:
mi wlasnie o ten respawn chodzilo,dragon lair to jest pojedynczy respawn?landy mi pojedynczy |
Elvenbane, jaskinia przy wejściu na orcland, i "Kanion smoka" także kolo orc land.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |