![]() |
Mapka respawnu ....
nie działa ! Są numerki ale nie mam mapy . Bardzo ją teraz potrzebuje a jej nie ma ! Dlaczego ? Kumpel mi mówił że mu też nie działa :/
plx help |
nie ma mapki, bo jest aktualizowana.
|
tak samo jest z potworkami ale coz
|
Cytuj:
Poskarż się mamie, GM-owi i zadzwoń do TVN! |
Kurcze, fakt, że mapa jest aktualizowana, ale policzcie sobie ile już... 3 tygodnie albo miesiąc nie ma mapki...
Ile można dorysowywać kilka kropek do mapki i napisać kilka nowych potworków. 3 dni? tydzień? Ale prawie miesiąc to przesada... |
...
http://i94.photobucket.com/albums/l90/Stju/respawn.gif
Link do mapki z tibia.pl zapodany jakis czas temu przez jakiegos uzytkownika, ktorego nicku niestety nie pamietam... :) |
Mówię wam!
Dzwońcie do TVN! Weźcie tego pro-gamera, żeby się wypowiedział! Później napiszcie list do RADIA MARYJA, żeby ta złą #tibia.pl zniszczyli moherowymi beretami! Jak to? Przecież oni muszą robić wszystko w 1 dzień! My przecież nie rozumiemy, że musieli zmienić bardzo dużo działów! -.- |
Cytuj:
Koleś o co ci chodzi ? Nie moja wina że masz 4 lata i nie wiesz co piszesz . Dzięki komuś za mapkę! |
Obecnie w Supporcie wykonywane jest wiele prac jednocześnie więc zrobienie czegoś zajmuje nam dużo czasu. A co do mapki - cała jest robiona od nowa, to nie jest kwestia dodania kilku kropek tylko ponownego odkrycia co gdzie się respi.
|
Cytuj:
Patrz up. O to chodzilo. A Ty ile masz lat? 12? -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15. |