![]() |
Zemsta
|
yyy... lipa =/ :confused: ale filmik trwa 20 min a w 10 sek padl gosciu i tyle ;o nielepiej bylo zrobic film co ma 19min i 50 sek?;d dlamnie 1/10 i na dodatek niespadl żaden loot --.--
|
Po co film??
Kina padł i zdąrzył eq na trade odać jak fe waliły. A niedługo jak padnie jakiś większy lvl to dam, pewnie będzie lepszy. Ten kina padł, bo zabił mi kolege, mnie akurat w tym przypadku loot nie obchodził. Zapomniałem cam wcześniej wyłączyć i włączyć, żeby się zresetował i tylko fraga ujoł.
Wrzosiok ;] |
Zmarnowałeś tylko fraga. On już od dawna nie gra tym charem co najwyżej czasem zabije tylko jakiegoś noobka. Pozatym czy to taki wyczyn zabić 26 knighta 39 sorcem, aby to wystawiać na forum ? ;s
Pozdro |
Brak wyczynu
To tylko była zemsta. Looknij lord davidos, dzisiaj padł, ale ja cipa tibicam nie włączyłem :/
|
Taki sobie ten filmik. Długo trwa, a tylko kilka sekund zabijania.
|
??
Jak otworzyc te filmiki???
|
Głupi druid
Dzisiaj dostałem cynk, że na trole wszedł 32ed. Postawiłem 2 fe i czekałem aż wyjdzie, gość wcześniej widział, że z kolegą stoimy. Wszedł mi prosto pod fe :D Taki noobek, ale nie chciało mi się czekać na inną ofiare jak ją miałem pod nosem :P
|
Ale z Ciebie Zabijaka Zabijaka ;}
Kolo wiedzial ze czekacie i wyszedl specjalnie - no wypas. To kogo tam jeszcze zabiles? Mmm 3 fragi jednego dnia czadersko. Niezlapales bana? :baby: |
Cytuj:
@film niezly wyczyn - zabic 26kine prawie 40sociem... |
Cytuj:
Jak ci mówie, że nas widział to mnie słuchaj a jakbyś przeczytał reszte postów to byś widział, że to była zemsta za kolege a nie jakiś wyczyn. Druid padł z własnej głupoty, stał 2 kratki za ekranem patrząc z miejsca fe i poszedł na nas. Zabiłem dwie osoby, liczenie nie boli podobnie jak myślenie :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:37. |