![]() |
Skąd wziąść pomidory, ogórki itp?
Mam właśnie takie pytanie skąd wziąść warzywa takie jak ziemniaki, ogórki, pomidor,y dynię, kukurydzę? Widziałem że mój koleg ma takich warzyw po kilkanaście sztuk, Niewiem tez skąd wziąść owoce takie jak truskawki, gruszki oraz grzyby wszystkie prócz white i green mushroom...mógłby mi ktoś odpowiedziec np. z czego to wypada lub gdzie się respi?
|
ziemniakow/ogorkow nie ma w grze reszte mozna kupic w sklepie z zarciem
a grzyby grzyby w jaskini z trolami obok venore respia sie w duzym roomie (czerwone grzyby) |
Cytuj:
@top juz napisal.. |
I nie w normalnym sklepie z "żarciem" tylko w sklepie z owocami, Fruit shop...
|
Warzywniaku ^^
|
zarcie - zra to zwierzeta,ludzie jedza - to sie nazywa kultura
fruit shop- sklep z zarciem --- widzisz roznice? |
feeeeeeee ale różnica żarcie czy jedzenie skoro chodzi o to samo -,-:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
taa innych to potrafisz oceniać ale trzymaj język za zębami bo przeklinac nie wolno :ban: a pozatym któryś z kolegów miał racje ZIEMNIAKÓW I OGÓRKÓW NIE MA W TIBII a chyba reszte mozna kupic w Sklepie;) |
omg...
skąd ty ogórki wyczasnołeś? LOL:baby:
|
Cytuj:
Ta wypowiedź mnie zabiła :D |
Pisze sie wziąć nie wziąść PAMIETAJCIE!
|
Gratuluje wspaniałym znawcą Tibii, wypowiadającym się przedemną. Nie ma ogórków w Tibii? A co leży w Ankrahmun, w Serpentine Tower na ladzie? Co prawda nie można ich skonsumować, ale jednak są.
|
lol są ogórki tylko ktoś powiedział że nie ma i wszyscy jak debile się upierają że nie ma, a sąB)
ludzie nie wiecie jak się chyba mówi po angielsku ogórek:baby: |
Więc tak, owoce kupisz w sklepie z owocami (np Venore lub Ab), reszte jedzenia kupisz w sklepie z Jedzeniem (np Carlin lub Thais). Co do ziemniaków i ogórków, to takowych w tibi niema, może wam się pomyliło z liśćmi? Wyglądają one jak "małe ogureczki" :P.
@UP Ogórek po angielsku to Cucumber bardzo podobna do name pewnego hlvl z Galany. @DOWN Sry... cucumber, mój błąd. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
eeeee mam pytanie do tematu: gdzie kupic pomidory dokladnie? bo w venore nie sprzedaja, w carlin nie sprzedaja, w ab nie sprzedaja w takim razie gdzie?! :confused: :o
|
Kupic:
Najwiekszy wybor jedzenia masz w venore w sklepie z jedzeniem oraz na edron. Albo poprostu wylootowac :p kukurydza - orc shaman mushrooms (white) - dwarfs itd :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:34. |