![]() |
PK 31lvl sorc vs. 46lvl druid ;)
Grałem sobie na Arcanii zarobilem kolejny raz hunta wiec postanowilem popkowac. Przez przypadek spotkalem pewnego pana z ktorym sie nie lubimy wiec go legalnie zabiłem. Szybka akcja jeden frag. :)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16526 PS Crystal uwazaj na mnie bo to nie koniec ;] PS2 Ludzie z Arcanii nie przyznawajcie sie ze jestescie z grudziadza 15:41 Crystal Avu [45]: all gru~hunted |
Ładna, szybka akcja ;) ale gość jakiś niekumaty był ^,- przychodzi pk z 2 fe, a on stoi i czeka z uh'em do red hp?
15:31 Crystal Avu [46]: uexra vita 46 lv - brak vity na hotkey? @down To by wiele wyjaśniało ;) |
Cytuj:
No wiesz chodzą słuchy ze on kupil tego chara na allegro (zreszta nie pierwszego) wiec widac jaki z niego PG xD |
noob style.... podjebales mu bp a zapewne tam byly jakies uhy, mfy, itp... wyatrczylo wcisnac pare hotkeyow i wszystko by bylo ladnie pokazane... a nawet nie sprubowales, na dodatek sam sie strapowales.
Zal.pl |
Cytuj:
@down Ja i tak tam nie gram i za ostatnia kase manasow i sd`ka kupilem wiec mi tylko zalezalo na jego smierci :> |
loot lootem... ale mogles przezyc... i cos na tym zarobic...
a tak znoobiles =-\ ale nie srajcie mi teraz pls... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Nawet jak nie miał vity na hotkey'u na co on do ch pana czekał?! Stał i bił go z wanda i monkiem... lepszym rozwiązaniem już by był atak na fe.... Zaś hunt 'całego miasta' przez Crystala~ jest, w moim mniemaniu, co najwyżej śmieszny ;D sfrustrowany chłopczyk, którego biją w rl ;( patologia boli... |
Cytuj:
@ film n/c o.0 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym nawet jak nie było miejsca to miałaś czas na wywalenie czegoś, a kolejną opcją było wywalenia backpacka do wody... przynajmniej by więcej straciły;) A tak cieszą sie swoim nieutraconym backpackiem sd 3 bp uh :D (przesadzam ale napewno coś tam było;p) Mogłaś trochę się zastanowić... |
Cytuj:
Najs frag, ale nie wiem why dales sie tamtemu lapsiorowi ubic, gdybys postawil monka on trapnolby troge w tym korytarzyku miedzy krzakiem a woda i knajcik nie przeszedlby ;p |
Haha, ten film to kpina. Zabiłeś gościa który nawet nie wie co to Hotkey, a potem przybiega pseudoknight który Cię hita po 10 mimo, że jesteś bez eq, a ty mu jeszcze grozisz turkami jakimiś.
|
Cytuj:
Sacred Nawet to jego knight to zycze ci powodzenia w ubiciu go... ma taki skills ze cie rozniesie +hp... Ubiles go gz, ale niestety zapomniales o jednym ze zawsze ja i on bedziemy wiedziec czy masz new chara... Jak bym mial jeszcze Alis Shady to bys mial tyle sd na pysku... Wiesz o tym jak biegalem i ciagle payment zbieralem od ludzi... |
Cytuj:
Chłopie ja juz pk team składam (narazie 4 chetnych, i to nie koniec) wiec ten jego knight padnie szybciej niz nas zobaczy. Ja juz nie gram na arcanii bo za duzo tam takich noobków jak wy co sie tylko kolegami bronią. PS A mogł byś mi przypomniec za ile Alis sprzedałes? |
Cytuj:
Polemizowalbym ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie bedziemy, bo masz racje . Co do filmu ja bym odrazu parcela za siebie i plecak penetrowal nawet nie biorac go do siebie zapewne druid ( a to byl 46 druidek) mial uhy i robil uhy mial manaski mogles spokojnie przezyc. Lecz to byla walka na poziome noobow :P chodzi mi ze zamiast przezyc to gadacie jak rasowe nooby "czego go zabiles ? " zara wpadnie turek i padasz " "zabil mi zone" Lol zal.pl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37. |