![]() |
Hackuja Mi Postac!!
Moze troche i głupi temat ale właśnie gram na koncie kolegi i widze wchodzi moja postac "rexiu knight" i mowi "haha hacked" potem daje log outa i wchodzi na "rexiu" (ten sam account) i to samo...zmienil hasło,na accounta i na meila X( ...czyli juz wszystko stracone co nie? :( :( :( :(
...rexiu knight paladin 26 lv skils 66//49 12 mglv ...rexiu druid 25 lv 42 mglv... Juz raz miałem hacka i straciłem około 190k w sprzecie ,itemach i eq... ...a do tego jeszcze jedno, chcialem szybko wbic sie znowu na kumpla postac zeby pogadac z hakerem a tutaj mi wyskakuje "IP adress blocked for 30 minutes.Please wait." I czy tibia niejest wkurzająca!? A raczej ci głupi hakerzy... |
Nie jest wszystko stracone. Morzesz odzyskac haslo przez poczte!
Ale jak mogl zmienic haslo na poczte? tego nie rozumiem. |
Niewszystko stracone, zmien hasło i przypomnienie na miala, zmien potem hasło w tibii i acc jest twój. A tera sie zastanów jakim cudem ktoś się zchakował ??
|
Pokaz mi glupiego Hackera.
po 2gi, to mozesz mi powiedziec jak zmienil haslo ? przeciez trzeba miesiac czekac... Trzeba było uważać, a nie się teraz wkurzasz.... |
1. Przypomj sobie ze mejla zmieniales jakbys nie pamietal.
2. Jakos nie wydaje mi sie zeby rexiu mial 190k w sprzecie stracone. 3. N ie dawaj nikomu postaci! Jak to dajesz joxowi |
Po prostu trzebabylo nie używac programów macro
Najpierw z tego korzystacie a potem płaczecie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |