![]() |
Nowy rekord na Harmonii.
Nowy rekord na Harmonii. 1019 osób online... :)
19:05 New record: 1019 players are logged in. http://img292.imageshack.us/img292/1896/harmoniayk4.jpg |
a czy to naprawde az tak wyjatkowego ze trzeba bylo zalozyc nowy temat? :>
|
Ja bym się tak nie cieszył... pomyśl sobie co przeżywali wtedy Ci gracze...co chwile jakis gracz koło nich i lagiiii
|
To jest rekord online na wszystkich swiatach, masz support hunted.pl ;)
http://hunted.pl/2007/01/06/rekord-graczy-online/ |
Siema
Wiem coś o tym bo sam gram na Harmoni i żeby sie wbic o godzinie 13 jest juz kolejka 200+ a potem to szkoda gadać. Na tym serwie praktycznie na Facc nieidzie expić... ale... cotam :D Cya |
Na refugii też padł, 2 razy nawet, ostatni bodaj 991...
|
Oczywiście. Albo wiecej non pvp, ale ograniczenia na zwykłych swiatach np. że można zabijac tylko z tym samym albo wyższym lvlem a nie jak ostatnio mnie na 8 lvl zabił 45 lvl:(
|
tez na harmoni gram akurat wlasnie wchodzilem patrze!!!!1007 oczekujoncych :( szkoda ze nie mam pacca
|
Nom ja też gram na Harmoni,ale chyba przestane grac naokrągło lagi i calkowicie przeludniony server idem sobie na amazony a tam 15 ludzi.A mi sie udalo nawet jednego zabic :D
|
O! może powiecie mi na jakich światach non-pvp jest najmniej ludzi bo ja tak zabardzo nie wiem:p z góry dzięki.
|
Cytuj:
@down na refugii xD albo celeście:P Kolejki są ale serwy świetne... |
Czyli na jakim sevie mam grać ??:p
|
Tylko tak powiedz aby nie były kolejki ponad 200osob :]
|
Cytuj:
@łoo taa gratulacje;) |
Juz zrobiłem postać na servie Menera non-pvp moja postać nazywa sie "Ania from Menera" :D
|
harmonia
ja gram na harmoni kolejki so zawalise nie polecam tego servera chociarz mam tam 82 lvl to szkoda mi tej postaci kolejki so duze...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ehh uroki non-pvp :D GRAĆ nie umierac :P Wiec teraz pomyslcie jak juz bylyby nowe swiaty to chyba tylko nonpvp bo widze ze ostatnio modne ;p
|
Sam gram na Harmonii i nie jestem zadowolony z jej przeludnienia.
Jeszcze, gdy gracz nie posiada pacc to kolejki sięgają w okolice 250. Widać, że coraz więcej ludzi chce grac na światach non-pvp. CipSoft powinien stworzyć więcej takich światów i ustanowić jakiś limity.... |
Niestety jest tylko 12 serverów non-pvp, na 72 :/ . W tych czasach bardzo dużo osób chce grać na non-pvp, znudziło im się pk, wojny itp. chcą spokojnie pograć, dlatego na 10 urodziny Tibi powinni przynajmniej z 3 servery non-pvp postawić
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |