Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Co oni z Tibią zrobili? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110012)

Hipracjusz 06-01-2007 20:12

Co oni z Tibią zrobili?

Tamet zamknięty ;p

Emok 06-01-2007 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hipracjusz (Post 1178324)
Tylko uważajcie, żeby wam z klozetu quara nie wyskoczyło:p

Proponuję dobrego psychiatrę.
Jeśli utożsamiasz Tibię z RL Life to powinieneś jak najszybciej poradzić się specjalisty....

Cytuj:

ale niedługo te robactwo wylezie na faccowy main

Chyba śnisz. Raczej PACC stworków nie dadzą na FACC, bo minie się do z celem -.-

Ogólnie: www.good.psychiatra.for.me.plis.br

Gimilson 06-01-2007 20:19

rzeczywiscie przesadzili. nie podoba mi sie nowy update, dlarego zaczynam grac na OTS'ie opartym na tibii 7.81.

--Pallek-- 06-01-2007 20:21

Za kilka następnych update naprawde bedą pewnie kosmici... Zepsuli tibie calkiem, kiedyś było dużo lepiej (czytaj : tibia 7.4), na pewno normalniej.

Hipracjusz 06-01-2007 20:25

Po pierwsze:
Oj nie znasz się pan (Emok The Brood) na zartach. A jak ci naprawdę wyskoczy, to sobie przypomnisz :D A może to ja proponuję psychiatrę, co?:)

Po drugie:
Cicho. Nie mówcie o OTS'ach na moim temacie plx, bo cenzura nie śpi8o

mazgier 06-01-2007 20:27

Cytuj:

Jak pierwszy raz po updacie wszedlem na tibia.pl i zacząlem oglądać nowe stworki, to w pewnym momencie zebralo mi się na wymioty... :(
A potem nasunelo się pytanie: Czy Oni (czyli CIPSoft) za dużo razy oglądali filmy z Obcym i Predatorem, czy mieli jakiś kontakt 3-go stopnia z kosmitami, i oni zaczęli kolonizcaje świata od Tibii? Te cale QUARA to najgorszy pomysł ze strony Cip'ów, jaki widziałem odkąd gram sobie w Tibię. Nie wiem, co oni chcą z tą grą zrobić. Na szczęście na razie kosmici są tylko na pacc-terenach, ale niedługo te robactwo wylezie na faccowy main, tak jak centipendy i baty! Czekamy jeszcze tylko na miotacze laserowe i pralki mózgówX( :Ork: :cygaro:

Piszcie, co o tym myslicie.

P.S.: Jak Wam się też zbierze na zwrot pokarmów, weźcie parę głębokich wdechów. A jak to nie zadziała, to pozostaje tylko toaleta. Tylko uważajcie, żeby wam z klozetu quara nie wyskoczyło:p

Wiesz, juz starożytni Rzymianie mieli zwyczaj mawiać: De gustibus non est disputandum. Tobie akurat "zbiera się na wymioty". Innym jakoś nie. Masz może gdzieś na piśmie, że jesteś chodzącą wykładnią tego co może istniec w Tibii? Jakoś w to wątpię. Jeśli Quar'y tak bardzo Ci się nie podobają, to poprostu ich nie oglądaj/nie poluj na nie (choć w rzeczywistości zapewne masz FACC więc i tak możesz tylko sobie o tym tylko pomarzyć i stąd cały "problem") a nie jojcz jak kobieta w samym środku okresu...

Emok 06-01-2007 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hipracjusz (Post 1178362)
A jak ci naprawdę wyskoczy, to sobie przypomnisz :D

Odsyłam do 1 odpowiedzi w tym temacie.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hipracjusz (Post 1178362)
A może to ja proponuję psychiatrę, co?:)

A może nie?

ripper 06-01-2007 20:43

Jak nie masz innych kłopotów to mogę ci kilka moich podrzucić.

smikki 06-01-2007 20:49

Cytuj:

Jak pierwszy raz po updacie wszedlem na tibia.pl i zacząlem oglądać nowe stworki, to w pewnym momencie zebralo mi się na wymioty... :(
A potem nasunelo się pytanie: Czy Oni (czyli CIPSoft) za dużo razy oglądali filmy z Obcym i Predatorem, czy mieli jakiś kontakt 3-go stopnia z kosmitami, i oni zaczęli kolonizcaje świata od Tibii? Te cale QUARA to najgorszy pomysł ze strony Cip'ów, jaki widziałem odkąd gram sobie w Tibię. Nie wiem, co oni chcą z tą grą zrobić. Na szczęście na razie kosmici są tylko na pacc-terenach, ale niedługo te robactwo wylezie na faccowy main, tak jak centipendy i baty! Czekamy jeszcze tylko na miotacze laserowe i pralki mózgówX( :Ork: :cygaro:

Piszcie, co o tym myslicie.

P.S.: Jak Wam się też zbierze na zwrot pokarmów, weźcie parę głębokich wdechów. A jak to nie zadziała, to pozostaje tylko toaleta. Tylko uważajcie, żeby wam z klozetu quara nie wyskoczyło:p

Z choinki żeś się urwał ten update był kilka miesięcy wstecz a po drugie przecierz te Quary są ładne ( jak dla mnie ) wogle ni rozumiem cię jak można kojarzyć świat realny z tym tibijskim albo masz zaburzenia nerwowe ale inny problem

Sir Emilio 06-01-2007 20:55

Taaak! Jedziemy po nim! Rowno!

A wiec poprzednicy jezeli jestescie tacy super hiper powazni to co wy robicie na tak zdziecinnialym forum i grze? Przeciez sa wazniejsze problemy niz wyglad potworow z gry i wyskakujacyc obcy z klozetu! Zastanowcie sie nad tym panowie.

A tak pozatym wymyslili sobie jakies podwo-ludki i dobrze... Kazdy moze miec wlasne wyobrazenie potworow...

Eivrel 06-01-2007 21:01

Cytuj:

Odsyłam do 1 odpowiedzi w tym temacie.
Omg przecież on tego też nie mówił serio. Nie szukajcie zaczepki na siłę.

@down
Cytuj:

A co? Żałowac sobie mamy?
Imo jak nie ma powodu to należało by się wstrzymać.
Cytuj:

Nabijam się właśnie z takich idiotycznych tematów. No i odwiedzam mniej śmieszne działy.
No już nie przesadzaj. Kolesiowi nie podoba się wygląd potworów, chciał podyskutować i od razu trzeba go zjechać.
Cytuj:

A nad czym? Rotfl. "Problem" durny i już.
Więc napisz, że nie dostrzegasz takiego problemu, że nic ci nie przeszkadza. Ewentualnie możesz nic nie pisać.

Ps. Nie gram już w tibię, ale zajrzałem do potworów i mi ta quara wygląda normalnie. Znaczy nie to, że normalnie tylko nie jest dla mnie obrzydliwa. Choć przyznam, że taka dziwna ;s
Pozdro.

ripper 06-01-2007 21:03

Cytuj:

Taaak! Jedziemy po nim! Rowno!
A co? Żałowac sobie mamy?
Cytuj:

A wiec poprzednicy jezeli jestescie tacy super hiper powazni to co wy robicie na tak zdziecinnialym forum i grze?
Nabijam się właśnie z takich idiotycznych tematów. No i odwiedzam mniej śmieszne działy.
Cytuj:

Przeciez sa wazniejsze problemy niz wyglad potworow z gry i wyskakujacyc obcy z klozetu!
Są. Definitywnie.
Cytuj:

Zastanowcie sie nad tym panowie.
A nad czym? Rotfl. "Problem" durny i już.

Endley 06-01-2007 21:16

alien vs predator mozliwe ale ja lubie sie zmieniac w quara predator xDB)

Brudzio 06-01-2007 21:26

omg!

@topic

Hyba za duzo grasz w tibie... Skoro widzisz jakies pożalsieboże potwory z klozetu...:evul: które istnieją tylko w tibi...8o A tak wogule to jednemu ten potwur bendzie sie podobał a drugiemu nie :D A tak po za tym fajne masz problemy :D

Sir Emilio 06-01-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brudzio (Post 1178543)
@topic

Hyba za duzo grasz w tibie... Skoro widzisz jakies pożalsieboże potwory z klozetu...:evul: które istnieją tylko w tibi...8o A tak wogule to jednemu ten potwur bendzie sie podobał a drugiemu nie :D A tak po za tym fajne masz problemy :D

[bledy]hyba pszydauby ci siem slownik ortograficzny[/bledy] nie graj tyle w tibie bo nikt cie do pracy nie przyjmie przy takiej ilosci bledow

Shadowsong 06-01-2007 22:07

Jak sie nie podoba to po co grasz? Zal mi tych, ktorym cos nie pasuje, a graja na sile i tylko narzekaja...

Szafiks 06-01-2007 22:09

@Topic
o_O ... n/c
Chyba długo nie grałeś i nie możesz sie do nowych outfitów / grafik przyzwyczać.

Z góry sorx za bledy ale klawa mi pada.

<<<Kiemi>>> 06-01-2007 22:27

Co ty masz do Batów i Candipedow? Normalne stworki..ale te quary...-.- n/c...
Zaczynalem grac jak byla tibia 7.1...wtedy byla bardziej powazniejsza..byly outfity dwrafow, monkow, elfow..ehh..pamietam jak sie w tym latalo :) Cip Soft wdg. mnie zniszczyl tibie cholernie....zaloze sie..ze przez to ponad 5 tys. tibijczykow przestalo grac...

Pan Goner 06-01-2007 22:30

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <<<Kiemi>>> (Post 1178731)
Co ty masz do Batów i Candipedow? Normalne stworki..ale te quary...-.- n/c...
Zaczynalem grac jak byla tibia 7.1...wtedy byla bardziej powazniejsza..byly outfity dwrafow, monkow, elfow..ehh..pamietam jak sie w tym latalo :) Cip Soft wdg. mnie zniszczyl tibie cholernie....zaloze sie..ze przez to ponad 5 tys. tibijczykow przestalo grac...

jak ty teraz masz 13 lat to ile niby miales jak zaczynales przy tibi 7.1 ? oO

topic:
rzeczywiscie...ja tam pamietam tylko poczatki 7.6 i wtedy bylo..hum..normalniej i rzeczywisciej...a teraz... n/c

Michoss 06-01-2007 22:39

Po 1
Oświecę was:
Bat-nietoperz
Centipede-Skolopendra (rodzaj jadowitego robaka)
Predator- Drapieżnik, mięsożerca.
Po 2
Quary są już od 7.8
Po 3
Skolopendry i nietoperze świetnie pasują do miejsc w których je dodano. Skolopendrdry żyją w ciemnych wilgotnych miejscach, a nietoperze w jaskiniach. Pasuje idealnie.
Po 4
Czemu uważasz że jadowite robaki i nietoperze są jak z filmów? Ja bym już bardziej się faraonów i piratów przyczepił.
Po 5
Quary to coś w rodzaju Rybo-Ludzi nie ufoludków.
Po 6
Cytuj:

Cip Soft wdg. mnie zniszczyl tibie cholernie....zaloze sie..ze przez to ponad 5 tys. tibijczykow przestalo grac...
Nie chcecie-Nie grajcie
Proste

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11.