![]() |
Co oni z Tibią zrobili?
Tamet zamknięty ;p
|
Cytuj:
Jeśli utożsamiasz Tibię z RL Life to powinieneś jak najszybciej poradzić się specjalisty.... Cytuj:
Ogólnie: www.good.psychiatra.for.me.plis.br |
rzeczywiscie przesadzili. nie podoba mi sie nowy update, dlarego zaczynam grac na OTS'ie opartym na tibii 7.81.
|
Za kilka następnych update naprawde bedą pewnie kosmici... Zepsuli tibie calkiem, kiedyś było dużo lepiej (czytaj : tibia 7.4), na pewno normalniej.
|
Po pierwsze:
Oj nie znasz się pan (Emok The Brood) na zartach. A jak ci naprawdę wyskoczy, to sobie przypomnisz :D A może to ja proponuję psychiatrę, co?:) Po drugie: Cicho. Nie mówcie o OTS'ach na moim temacie plx, bo cenzura nie śpi8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak nie masz innych kłopotów to mogę ci kilka moich podrzucić.
|
Cytuj:
|
Taaak! Jedziemy po nim! Rowno!
A wiec poprzednicy jezeli jestescie tacy super hiper powazni to co wy robicie na tak zdziecinnialym forum i grze? Przeciez sa wazniejsze problemy niz wyglad potworow z gry i wyskakujacyc obcy z klozetu! Zastanowcie sie nad tym panowie. A tak pozatym wymyslili sobie jakies podwo-ludki i dobrze... Kazdy moze miec wlasne wyobrazenie potworow... |
Cytuj:
@down Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ps. Nie gram już w tibię, ale zajrzałem do potworów i mi ta quara wygląda normalnie. Znaczy nie to, że normalnie tylko nie jest dla mnie obrzydliwa. Choć przyznam, że taka dziwna ;s Pozdro. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
alien vs predator mozliwe ale ja lubie sie zmieniac w quara predator xDB)
|
omg!
@topic
Hyba za duzo grasz w tibie... Skoro widzisz jakies pożalsieboże potwory z klozetu...:evul: które istnieją tylko w tibi...8o A tak wogule to jednemu ten potwur bendzie sie podobał a drugiemu nie :D A tak po za tym fajne masz problemy :D |
Cytuj:
|
Jak sie nie podoba to po co grasz? Zal mi tych, ktorym cos nie pasuje, a graja na sile i tylko narzekaja...
|
@Topic
o_O ... n/c Chyba długo nie grałeś i nie możesz sie do nowych outfitów / grafik przyzwyczać. Z góry sorx za bledy ale klawa mi pada. |
Co ty masz do Batów i Candipedow? Normalne stworki..ale te quary...-.- n/c...
Zaczynalem grac jak byla tibia 7.1...wtedy byla bardziej powazniejsza..byly outfity dwrafow, monkow, elfow..ehh..pamietam jak sie w tym latalo :) Cip Soft wdg. mnie zniszczyl tibie cholernie....zaloze sie..ze przez to ponad 5 tys. tibijczykow przestalo grac... |
lol
Cytuj:
topic: rzeczywiscie...ja tam pamietam tylko poczatki 7.6 i wtedy bylo..hum..normalniej i rzeczywisciej...a teraz... n/c |
Po 1
Oświecę was: Bat-nietoperz Centipede-Skolopendra (rodzaj jadowitego robaka) Predator- Drapieżnik, mięsożerca. Po 2 Quary są już od 7.8 Po 3 Skolopendry i nietoperze świetnie pasują do miejsc w których je dodano. Skolopendrdry żyją w ciemnych wilgotnych miejscach, a nietoperze w jaskiniach. Pasuje idealnie. Po 4 Czemu uważasz że jadowite robaki i nietoperze są jak z filmów? Ja bym już bardziej się faraonów i piratów przyczepił. Po 5 Quary to coś w rodzaju Rybo-Ludzi nie ufoludków. Po 6 Cytuj:
Proste |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |