![]() |
Tibia Urodziny <10 lat>
Wreszcie 10 Lat Tibii :cup:
Dzięki tibii życie nie jest takie szare... Już za 1 godz 30 minut. Tibii wybije 10 lat 8o CipSoft Dzięki Ci że wynaleźliście Tibie !!:] :cup: P.S Szkoda że nie działa forum tibia.com Ale bym im podziękował !!! |
tak... a tak na marginesie losowanie pacc jest w niedziele czy poniedzialek?
pozatym pomyslec ze te 10 lat temu byl to projekt studencki... a teraz wielka komercja... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Kasy szkoda mi na PACCa, ale miłoby by coś wygrać :) ...pierwszy raz w życiu... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to znaczenie symboliczne chodzi o date a nie godzine
|
Dolaczam sie do podziekowan, a raczej gratulacji dla CIPsów. To jest naprawde kawal solidnej robty. KOLEJNYCH 10 LAT ZYCZE :D
|
Cytuj:
No to już wybiło 10 lat Tibii ^^ Życze wszystkim graczom, aby dla nich to była TYLKO i wyłącznie dobra zabawa, bo to chyba najważniejsze, no nie? :) |
No pewnie. Tibia jest grą, zabawą! Ciekawe czy Cipy pokaż coś po tej 10 sensownego.
|
Jedno pytanko:
otóż czy na tą loteria pacc'a trzeba coś wysłać, zrobić, zgłosić się gdzieś? Czy po prostu losują na kogo wypadnie ten ma pacc... Sądze jednak, że było by to bez sensowne, gdyż mogło by się trafić np. że dawno zapomniany 1-szy lvl lub ktoś kto już nie gra w tibie wygra w loterii... Pozdor.... Muert~ |
Cytuj:
Pewnie będzie jakiś podział kont , i konta nieaktywne nie wejzmą udziału w losowaniu. |
Ludzie przeciez nie macie zadnego pojecia o sposobie przydzielania tych dramowych paccow a podniecacie sie jak nie wiem co ;f Jeden wprowadza w blad drugiego i na odwrot -.- Zebyscie sie tylko nie rozczarowali...
|
ale jedno jest pewne- jeden z tych pacc'ów będzie mój.. ;) hehe
STO LAT TIBIO!! xD |
Z pewnością po przeczytaniu newsa, sporo osób zaczęło tworzyć miliardy kont po to by dostać pacc.
Myślę, że konta które otrzymają pacc, zostały wylosowane już przed ogłoszeniem, że takie coś się odbędzie. |
Szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi..Nie, gówno mnie to obchodzi :| To jest gra i dlatego wg mnie świętowanie 'urodzin gry' jest conajmniej nie na miejscu. A jak patrzę na teksty typu "STO LAT TIBIO!!!!" albo posty z emotami typu: <edit: musiałem je wywalić bo aż w oczy szczypie..każdy wie o ktore chodzi> itp to wydaje mi się, że ktoś tu uosabia Tibię o.O
|
Dowalili z tym paccem, jakaś nadzieja? Wątpie żeby przynajmniej 50 polaków dostało..
|
Cytuj:
|
Nie bagatelizuj tego ;). Jesteś w tym świecie tak jak ja kiedyś byłem i nic na to nie poradzisz ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |