![]() |
keylogger czy nie ?
Cześć może i był już taki temat ale szukalem i nie znalazłem, więc napisze. Mam taki pytanie czy jak filmik jakiś jest z k loggerem i ja go sciagne to odrazy po ściągnięciu bede miał k legg w kompie, czy dipiero jak otowrze filmik ? plax pomóżcie
|
Cytuj:
|
wystarczy 1 klik na niego :> i poszłooooooooooo :baby:
wiec nie tykaj gowna xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
so when I download it (film for example), i dont have k logg yet ? when i click on this so then k logg in comp ?
|
czy ty masz 10 lat i umiesz obsługiwac tylko translatora angielskiego ... boze czt. ze zrozumieniem nie bedziesz mial keya ! dopiero po jego aktywacji mozesz sie bac a tak to mozesz sobie sciagc zreszta jak sciagniesz taki zainfekowany plik to odrazu antyvir powinien ci go usunać i tyle ... P.R.O.S.T.O
|
1. Jak klikniesz w link, możesz mieć keyloga (exploit pod przeglądarke. najszęściej js/activex)
2. Jak ściągniesz plik, i go nie uruchomisz (exploit pod os). 3. Jak uruchomisz ściągnięty plik (noob keylogger) 4. Jak nic nie zrobisz (remote exploit pod twoj os. hail sasser!). |
^
| | | omfg H4x00RRRR!!!!!!!!!!!!! |
Jak ktoś ma mało czasu, to niech nie czyta, ale uwaga, może mu się przydać
To zależy od tego JAKI to keylogger.
Cytuj:
Może i to jest KARMIENIE TROLLI, ale moim zdaniem, nieświadomi oglądający ten temat, powinni wiedzieć co to dokładnie jest, jak działa, oraz jakie zagrożenie na nich czeka. Mam nadzieje że pomogłem chociaż jednej osobie. EDIT: o_O Grasz na Azurce, tylko nie daj się shackować :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29. |