![]() |
Munster zabity.
Witam
Dzis (07.01.2007) około godz. 11 ( rano )zabiłem Boss'a Rookgardu a nazywa się on munster Name : Munster Loot : 3 cheese ( osobno ) , 3 worm i bone club. ( nic szczegulnego ) Wygląd : Cave Rat Exp: 23 Hp : Niepatrzylem , cykałem screeny. Występowanie : lev - 2,nowy teren, FACC, wychodzimy z pokoju z quesem combat knife i w prawo , potem w duł. Taktyki: maly lev ( 1,2 ???) - uciekać ,większy - uważać , duży ( 5- 8) zatluc. (link : http://tibia.pl/earth.php?x=32112&y=32216&z=8 - niedaleko tego miejsca jest zejscie w duł , niema dodanego tego kawałka na mapie ! ) Do Tibia.PL: To nie bajeczka możecie dodoać na strone( jeśli niewieżycie dajcie e-mail wysle screen). Do forumowiczuw : nieumniem zamieszczać screenów ;( Pozdro |
Naprawdę bomba!!111oneoneone
8o 8o 8o 8o 8o 8o Doprawdy, nigdy nie patrzysz na tibię.erig ?? -.- Wiemy o tym już od daaaaawna... |
Cytuj:
Ale niektórzy nie patrzą , a tibia.pl tego nie dodała ... I niechce misie czytac takich komentarzy ... |
A nam sie nie chce czytac Twojego pseudo polskiego
|
serio mówisz??!!?!?!??!??!
8o @topic
zabił dużego szczura a się cieszy jakby zsolował Orsha..:baby: no ale nic- gratz -_- (swoją drogą loot wypasiony!!1111!!!!11! xDD a i taktyki niczego sobie.. :D ) |
Cytuj:
@topic Zaglądaj czasem na tibia.erig,net ~Ghand |
Cytuj:
|
To jest troszke przestażały news?
|
wszystko ok ale mu chodzi że nawet juz zabili kilka razy tego "bossa'' a niedali go na tibia pl
a pzecież wszystkie bossy nasze są :p |
Nie jesteś pierwszym który go zabił.;)
Tego bossa już nie raz zabito:p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A jako co mnie też to spoczątku rozwaliło jak swojego posta czytałem. Głównie chodziło mi oto aby Tibia.pl częsciej aktualizowała potwory. Bo czasami troszkę się spóżnia ... PS : Wiem że się tak podjarałem ale to mój pierwszy boss. Wyrozumiałość plax ! |
Lol, ale podnieta. Ten temat był już kilka razy oklepany.
|
Na prawdę się ciesze...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak jak już mówiłem to jest mój pierwszy boss. Jako co zabiłem go z chara kolegi. Niech Tibia.pl go doda ( Munstera oczywiście) a modki niech zamkną temat. Pozdro |
Cytuj:
poza tym sporo błędów ortograficznych ale to może z pośpiechu:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:18. |