![]() |
200 ek na behemotach
znalazłem na tibicams jak dla mnie fajny filmik 200 ek expi na behemotach używając exori :) zobaczcie i oceńcie sami :)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16568 |
Loot to kompletna klapa. Nie opłaciły mu się te behemothy.
|
Bardzo fajny filmik,zwlaszcza ze z mojego serwa :)
@Up Sir felipette to najbogatszy czlowiek na chimerze.Pozatym on nie expi dla zysku,ale dla expa i mlvla.Pomysl troche ,zanim cos powiesz. |
"jest waste jest fun"
|
nom może i najbogatszy ale każdy by chyba chciał żeby mu się na huncie zwracało :) coś myślę ze on bardziej chciał behemoth fangi niż gsy:D :p
|
Omg, a na takim lvlu czy trzeba sie obawiać o brak kasy?
Chciał syzbko i fajnie poexpić + wbić mlvl i to zrobił. Film: niewąskie dmg exori ~700 ;] |
Ja uważam że on i tak mało zwastował hity z exori po 600... i patrzcie po ile behe naraz bił i ile tego ubił myśle że po prostu zabrakło mu szczęścia a przynajmniej sobie poexpił :] :d
|
Cytuj:
No, ładne hity właziły z exori. Jak ktos chce se poexpić na takim poziomie i z taką kasą to żadna strata jak mu się nie zwróci :p |
Cytuj:
Topic@ Film widziałem już wcześniej. Chciałbym móc sobie 50bp mf wastować ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O żesz, najs... Zazdroszczę nawet temu kolesiowi. Ale przyznam, taktyka niezła :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ludzie nie wypowiadajcie się już w tym temacie ; wielki qwercik2 wam w rl przyjebie w pysk ;0 |
1. Żal mi was
2. Ktoś chciał; Kod:
Scan taken on 08 Jan 2007 15:38:38 (GMT) |
Cytuj:
10 latek plx ? |
hm.. mowicie ze bardzo weaste ? Moze mu steel boots ani gs nie spadly ale jednak... Behemot fangs.. nie wiem jak tam ale u mnie na servie jeden chodzi po ~10k.. zarobil wiec 50k.. wiem ze pewnie ich nie sprzeda jednak czy wydanie 70k i zweastownie go zeby potem uzyskac itemy o wartosci 50k - na dodatek addon itemy.. nie jest wielkim weastem.. a juz napewno nie dla 200ek :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:23. |