![]() |
Techniki na bechemoty
Witam.
Chciałbym o zamieszczenie paru taktyk huntowania bechemotow w teamie. Team mieszany, ofc bloker-knight ~100lvl, może ze 2 palków koło 60 lv z dystans fighting 80+ i druid ~40, 54 mlv. Prosil bym o screeny jak i o opisy np: jak stac, jak lurowac itp. Z góry dzieki :) |
jedyna sensowna technika na behe to knight od 100 wzwyz koniecznie z zalozonymi bohami musi miec ze 5 bp manasow n utani hury, do tego 3 palkow lub wiecej 2 to stanowczo za mało bo behe ma kurewsko mocny shielding i armor wszyscy ustawiaja sie na takim podescie ktory jest po srodku mapy (behe quest jest od niego pionowo w gore) latwo znalesc ten podest bo nie prowadza tam schody z podestu wyzej, wiec trzeba uzyc exani hur down/up.
co do samej taktyki zabicia, hum, knight luruje pojedynczo i biega dookola filarow ot cala technika, jedynie trzeba uwazac na to zeby zlurowac 1 a nie 2 lub 3 behe bo przy takiej ilosci pojedyncze hity rzedu 400 moga byc dosc niebezpieczne ;] |
Hunt bechemotow to waste :) Nie polecam osbiscie leje to z exori jak nie mam co robic z kasa - 100bo mf i na bechemoty :)
|
Kajzer dzieki za odpowiedz :D
@Princes- Nie pytalem czy to waste, tylko prosiłem o techniki. Jak bym chcial zarobic to bym poszedł na mint :> |
Cytuj:
Cytuj:
Behemoth'ow* Cytuj:
Cytuj:
Lurowac powoli i ostroznie ;> |
kiedys widzilem jak behamoty chuncili z 2 dsami druid z sio i 2 knajtow w miejsu na samym dole po prawej kolo jednej z odnug 1 najt blokuje reszta wali liczy sie by bylo przelamanie tarczy mozan wziasc sorca co wali z morta:) najt musi miec refleks bo beho jak si na ds przezuci prawdopodobnie ds padnie od 1 hita 2 ;]
ehhe witam princes :) |
jedyna sensowna taktyka na behemoty to knight 90+ z 85+ shieldem, dobre eq, nie jakies barachlo typu demon shield i dsm i do tego druid 100+ walacy z mort, najczesciej sie zwraca i nie ma wasta. Blokowac dla sorcera moze tez paladyn 110+ ale ciezko o palka z shieldem 80+ ktoremu chce sie blokwoac :)
|
Cytuj:
|
Dzięki za odpowiedż.
Cytuj:
Ja nie kupuje/sprzedaje charów, poprostu chcialem sie dowiedziec... @Prokocim Omg spaecjalnie napisałem team jaki bedzie, a Ty mi piszesz o 2 knightach co ich leczyl druid... Btw. Ja jestem palek nie knight |
Mam pytanie jaki najmniejszy lvl blokowal behemotha i jaki jes najmniejsze lvle w teame??
|
Co twój post *MuSiaL* ma do tematu to ja nie wiem.
@topic Metoda ta sama...tylko zależy od szczęścia czy sie zwróci :) a tak na poważnie to lepiej z morta siekać druidem/sorcem 80+ i do tego knight 90~ z dobrym shieldem (mam na myśli i skill i tarcze ;] ) |
Po 1 nie ja jeden mowie o nie twoim temie ja ci 1 z znanych mi sposobow podalem a akurad sie domnie musiales przyczepic ^^:D
|
Ja się nie uczepiłem :P poprostu mówie, że nie nawiązujesz do topicu. Wogóle uważam, że behe to są dobre na wyższym poziomie i nie koniecznie opłacalne. Jeżeli już jest takowy 100~ knight + 2-3 Palów/Drutów/Sorców to proponuje hydry lub poi dls ( :P ). Pozdro
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |