![]() |
Problem z zarejestrowaniem się...
Pewnego dnia mój kolega chciał zacząć grać w Tibię. Idę do niego, zakładam konto no i chcę je zarejestrować. Wypełniam pola i przychodzi czas żeby wpisać password. No to kopiuje z notatnika :p pass i wyskakuje błąd że hasło jest złe. No to mówie : co sie k**wa dzieje?? Próbuje drugi raz i to samo. Zakładam nowego maila i nowe konto. To samo!!! Co jest tego przyczyną??
|
Przyczyną jest to że mogłeś źle skopjować to bo nawet spacja czy niechcąca literka/znaczej i już masz inne passy które są złe więc radze uważać i podkładnie sobie je gdzieś zanotować najlepiej na kartce bo wtedy masz większą pewność że poprawnie je przepisałeś ,a nie przekopjowując ...
@edit albo jakiś błąd w zapisie tych passów itp |
1. Upewniłeś się, że hasło zapisane w notatniku jest poprawne?
2. Kopiując hasło z notatnika, często niechcący kopiujesz także ostatnią spacje/enter. Czyli np. jesli masz 6 znakowe hasło "K4mrat" i je znaznaczysz, skopiujesz i wkleisz, to w panelu pojawi ci się 7 gwiazdek ("K4mrat_") |
I z każdym takim "problemem" masz zamiar pokazywać się na forum? Jak tak strasznie boisz się, że stracisz 1 lvl-ową postać to przeskanuj kompa w poszukiwaniu keloggerów i pisz hasło normalnie -.-'. A jak nie to do skutku?
@edit @Parys Czyli jednak jakiś bug..a ja już się wyżyłem na nim :/ My false.. |
@up
Wątpię, że o to chodzi. Wczoraj chciałem przeprowadzić personalizację konta i w momencie, gdzie trzeba wpisać hasło, cały czas wyskakiwał błąd, że hasło jest błędne. Przepisywałem wielokrotnie, robiłem reset, caps nie był włączony. Sam się zastanawiam nad przyczyną. |
Cytuj:
@Bastash MUAHAHAHAHAHA, keylogger który przechwyca hasło i odrazu zmienia je na inne ROTFL. |
Cytuj:
MAUAHUAHAUHAU, to była ironia ._. a pozatym opisałeś zupełnie coś innego jakbyś nie zauważyl :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |