![]() |
Moja Guardia, Kyra- Twoja Obsidia
Witam
Zamienie kase i itemy na guardii na twoją obsidie. Na guardii posiadam: 310k, vamp shield, b robe, boh,60 bp hmma, pare bp sd,explo,gfb i uh, pelno smieci i lootbagow w dp. Jeśli preferujesz kase to sprzedam itemki i runy, łącznie będe mieć 600k max. W gre wchodzi tez zamiana Kyra- Obsidia, gdzie mam 55 bp hmma :P Jeśli jestes zainteresowany, zloz oferte w tym temacie <ile masz hajsu, itemki itp. na obsidii>, napisz swoj nik i jakos sie dogadamy :P |
:d
Siema mam na obsidi z 100k + jakies itemki chetnie zamienie sie na itemy i kase na Guardii : Mój nick z obsidi to Kiri Pand.Najlepiej jak zagadasz na priv.
|
;d
@Kiri Pand
Podaj swoj nik na guardii albo zaloguj sie na obsidie to zagadam, bo last login masz Dec 14 2006, 20:40:59 CET :P |
jak mozesz wlognij sie na obiside ok. 21 ~ zalezy kiedy skonczy sie update :< i podaj mi swoj nick albo zagadaj ja tak po 21 ~ sie wlogne
|
;d
Moze jutro 20-21~ update za dlugi :p moj nik - Drakee, zagadj jak bedziesz albo ja zagadam :p
|
refresh / more trade plx!
|
TrejdowaĆ Z Rygiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:)
|
Temat ciagle aktualny :P
|
pipapaparapa xd
|
Czekam na trejdy :[ X(
|
next refresh
|
Mam na Obsidii: C Legs, DSM, RH, Demon Shield, F Axe, D lance, BoH, SB + 150k~
|
Ja mam na obsidi jakeis 20k 200 white pearls, 500 burts arrows, 76 vampir dust, 100 balck pearls i cos tam jeszcze, interesuje mnie kyra.
Kontakt gg 6793058 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |