![]() |
Jeśli chcecie płakać ze śmiechu....
Drużyna profesjonalnych graczy z Thori wykonuje banshe quest.
Wiele trupów ,masa śmiechu .Co tu dużo mówić , zobaczcie aby sie przekonać. http://ul2.rapidshare.com/files/10527099/finalroom.rec |
OMFG AGAGHAGAHAHAHHAHAAHHUSA UASHUF PWNAGE HAUSFHAUSDFHASUHUA!!!!!!!!1 Co za nooby ;D:D:D:D:D:D:D:D:d WIĘCEJ TAKICH FILMÓW NA FORUM, PLAX!!!!!!!!1 Mi wana laugh! :D
|
Nic, tylko rotfl ;'ddd
|
Tibicam! AAA!
to znaczy tibicam plz :P alez juz nie trzeba... |
Hehe, co ten krecacy zrobil w ogole .......ekipa zgrana nie ma co.
|
Huehue Idioci:D Po co blokowac malo potworkow?:D Lepiej zlurowac wszystko na siebie i bedzie lepiej:D
|
Cytuj:
|
Szkoda tylko tego [CHAR]Clao'Dionz[/CHAR]. Nie znam go osobiscie, ale wydawalo mi sie, gdy ogladalem ten filmik, ze sie znal na rzeczy i nie robil pierwszy raz tego questu.
A reszta... eh, podpisuje sie pod wiekszoscia tutajszych postow. Masakra. Na poczatku, gdy widzialem teksty typu:"Jak my to zblokujemy?" przed GSami, albo incydent w pokoju Banshee Queen, myslalem, ze po prostu zla komunikacja i wiekszosc z tej ekipy robila to pierwszy raz. No ale final room... pieknie to spieprzyli. |
-double post-
|
ROX !! 8o :D
|
Cytuj:
Bladiew sam zszedl aby zobaczyć co jest na dole ale nie wiedział że nie wejdzie już up. |
16:41 Yhasit [72]: K***A MAM GS :dance: :cup:
Lepsze to niz nic :D |
Bohy, tower shield i 10k poszlo w pizdziec.
|
Cytuj:
|
dlamnie bomba xDD
|
;)
to sie nazywa PRO thorian players. Ale nie mówie bo tez raz na deep fibuli miałem przypał i padłem. No cóz film... popłakałem sie ze smiechu czytajac tylko "joe~ has left the party", "bladiew has left the party", potem Holzus~ z deep red:cup:. respekt źąą. |
Cytuj:
Tak wiec, smiem twierdzic ze Bladiew chcac zrobic mu miejsce przeszedl kratke w dol po tym jak 0,5 sec wczesniej zostal przesuniety. Dlatego piszę, ze go ,,zepchnal". |
Usunięto w roku 2010.
|
Wstaw to na tibicams albo cos innego bo rapid jest do bani :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:09. |