![]() |
Z życia Arthur-Mystic Archera
Witam. W tym temacie ja czyli Arthur-Mystic Archer :lucznik: bedę umieszczał screeny z awansów, huntów etc. Zachęcam do komentowania. Pozdrawiam:)
|
Nie ma tu czego komentować.
|
Ale co komentować?
Nie widzę tu żadnych zdjęć!! |
A oto pierwszy screenik.
|
A oto jedne ze starszych SS'kow jakie mam
|
I moje najswieższe screeny :)
43lvl :)
http://img174.imageshack.us/img174/344/43lvlra2.jpg 15mlvl http://img442.imageshack.us/img442/1809/15mlvlts0.jpg A teraz zapraszam do komentowania. Jeżeli bede mial nowe screeny od razu wrzuce :) :lucznik: |
Brawo Brawo :)
Gratuluje awansów. Screeny sa ładne. Trzymaj tak dalej a wierze że to forum bedzie super. Pozdrawiam mojego byłego lidera. :D
|
nono ładne awansy i eq;]
|
Ładne eq masz jak na taki lvl ;]
|
hmmm
albo mi sie wydaje albo widzialem ta postac na allegro,te same eq,te same skille :o) ty ja sprzedajesz czy kupiles ? chyba ze sie pomylilem :)
|
Postać
Cytuj:
|
Paradox
|
Nom fakt stary ss jak swiat jeszcze po letnim update [39]
+ masz 39 lv a teraz 43 przynajmniej w podpisie to nie wiem czy taki stary |
Cytuj:
Szkoda, ze nie masz wiecej ss np. z 20lvla czy cos w tym stylu:confused: |
Odrazu widac ze kupil ta postac... kto normalny nosi na takim lvlu takie eq i aola ?... i to jeszcze palkiem gdzie eq nosi sie tylko dla szpanu bo i tak za duzy blok niepocisnie bez tarczy ,,,, lipne screeny nic fajnego 4 lvle i jeden quest oplacalo sie temat robic? nab plx
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
takie eq na taki lv ... no no nie będe tego komentować do końca >.< .
|
Cytuj:
|
Na ratunek kumplowi...;P
Widać pare noobków weszło na forum i chciało zaszpanować, że się niby znają na Tibii a tu lipa... Żal i tyle... Ta postać jest w 100% jego a jak ktoś nie wierzy to ma pecha że nie ma psa i kumpli szuka... A zazdrościcie takiego eq to się chociaż nie udzielajcie... Ciekawy jestem który z was takie też ma... Przemilczcie to... Pozdro for Alagaesia and Dragon Slayers...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |