![]() |
Problemy z Tibia.com
Siema. Mam problemy z nowa strona www.tibia.com. Mianowicie na internet explorer ( czy jak to sie pisze ) Strona jest w pełnych rozmiarach ( nie ma paska do przesuwania na dole ) a np. na opera ucina mi obrazki z lewej strony i wogole jest jakos mniej opcji niz na IE. Jak probuje odświerzac czy wchodzic od nowa to co jakis czas wyskauje mi blad ze cos tam cos i sie wyłacza cała przegladarka ... Wiecie moze co jest ?
|
Jeśli nawet nie potrafisz zmienić konfiguracji opery zeby Ci obrazki z Tibia.com wszystkie wyświetlała, to działaj na IE : P
|
Tez jadę na operze i jestem niezadowolony. Co gorsza IE działa jeszcze gorzej. Całe szczęscie że w całym tym bałaganie wciąż znajduję zakłądki Account i News. Uwazam ze nowa stronka jest na pierwszy rzut oka do dupy :P
|
Cytuj:
PS: Dla mnie new stronka tibia.com tez sux i to max !! PS2: Macie jakies nadzieje na new world :(? |
Nowa strona juz o wiele lepsza od poprzedniej i duzo bardziej przyjazna czytelnikowi,a przeciez o to chodzi.
Btw. opera ssie, zmiencie na Firefoxa i po problemie ;d |
ja rowniesz kozystam z opery cipsoft powinien poprawic kot strony bo jerzeli jedna z naj bardziej popolarnych przeglondarek niewyswietla jej poprawnie to hyba cos jest nietak?czy wam ruwniesz niedzialaja hyperloncza te graficzne po lewej stronie?
Ja rowniez korzystam z OPERY. CIPsoft powinien poprawic kod strony, bo jezeli jedna z najbardziej popularnych przegladarek nie wyswietla jej poprawnie to chyba cos jest nie tak? Czy Wam rowniez nie dzialaja hiperlacza (te graficzne po lewej stronie)? |
@up czemu piszesz jak 10 latek nie znający ortografii, a potem normalnie
@topic sam używam opery i to samo mi się dzieje;( |
Ehh to czemu ja używam opery i nic mi nie jest? zaraz załącze ss..
[EDIT] http://img249.imageshack.us/img249/6...0045tr0.th.jpg |
Cytuj:
EDIT: Jeżeli to jest normalnie to sie ciesz i nic nie robi :) Masz z lewej strony u góry uciety jeden obrazek do tego masz sówak na dole a nie powinno byc. I wogole masz nie poprawnie wyswietlana strone ... |
@Deox
pszeczytaj muj potpis ;) tyczy siem miencyinnymi ciebie @Peter of Refugia pszylonczam sie do pytania jaka masz wersie?ja osobiscie mam najnopwszom 9.10 @Deox Przeczytaj moj podpis ;) Tyczy sie miedzy innymi Ciebie @Peter of Refugia Przylaczam sie do pytania: Jaka masz wersje?. Ja osobiscie mam najnowsza - 9.10 |
U wielu użytkowników występuje problem z Operą. Chyba coś Ci programiści zbytnio się nie przyłożyli.
P.S. Żeby nie robić XX tematów dt. problemów z Tibia.com, wszystkie piszcie tutaj. |
Szczerze mówiąc niewiem, ale zapewne najnowszą : d Jak coś to powiedzcie gdzie się sprawdza v.: D
|
Help -> About Opera
|
Cytuj:
|
stronka zostla poprawiona tera wszystko pod najnowszom operom hodzi prawidlowo
Stronka zostala poprawiona. Teraz wszystko pod najnowsza OPERA chodzi prawidlowo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |