![]() |
Prezenty na 10 urodziny!
Witam! Jakie Wy dostaliście/wylootowaliście prezenty po update? Wylootować można:
Blue Suprise Bag: - Trąbkę (Party trumped) - Tabliczka czekolady (Bar of chocolate) - Ciasto (Party cake) - Świnkę skarobonkę (Piggy bank) - Czapkę (Party Hat) - Cukierki (Candies) - Balony (Red and Green Baloon) - Petardy (fireworks rocket) - Ciasteczka Red Suprise Bag: - Fioletowy klejnot (violet gem) - Miś (Tedy Bear) - DSM (Dragon Scale Mail) - Demon Shield - Panda Bear - Piggy Bank - Amulet of Loss - Boots of Haste Jak wiecie o czymś jeszcze to piszcie i chętnie dodam do listy :) Pozdrawiam |
-violet gem<bardzo rzadko>
-10 plat -firework rocket (fajerwerki) -bill -red baloons -green baloons -10 cookies i to chyba wszystko :) |
ciasto z owocami
balony kolorowe (mam red i green) i petarda ale niewiem jak to jest w tibi nazwane bo niemoge sie teraz wlogować wszystkie rzeczy co napisałeśi te co ja napisałem uzbierałem z rana. 1,5h na cycach. -bill -violet gem<bardzo rzadko> -10 plat tego jeszcze niemam ale po chamsku mnie wyprzedziłeś o minute :P |
A gdzie jest koleś co rozdaje te itemy na Edron? Ok, znalazłem.
|
@up
a można je wg. dostać? @topic Ja wylootowalem z dwarfa - fajerwerke ;D Super jest ;P |
Cytuj:
A wylotował ktoś gema już? :D |
Ja podczas najazdu wylootowałem chyba wszystko prócz czapki, piggy banku (i violet gema)? Były tam gdzieś cookies, ale chyba zjadlem :D
http://img62.imageshack.us/img62/4843/uo0115xm8.jpg |
@up
A co to te primitives co atakowały Thais? 8o A co to ci "hakerzy"? Mocni są? Na fotce widać zerka... Często Soul Orby lecą? 8o |
ja z tych primasow hakerow itp w prezencie mialem soul orb :]
|
Cytuj:
Silne to to nie jest :P Nie walnie powyżej 20 przynajmniej u mnie tak było. Ten zerk na zdjęciu poprzednim to akurat mój summon xD Te primiyives mają ciekawy czar. Na screenie /\ pod eq pokazany jest znaczek haste... podczas gdy ja nie mam pacca ;O |
3 Piggy Bank
40 Cookies 4 Cream Cake 2 Red Ballon Niektórzy mieli więcej szczęścia: Kumpel 27lvl mówił mi że z tych suprise bagów dostał DSM! Nawet mi na trade pokazywał i dał przymierzyć xD i wszystko wskazuje na to że prawdziwy xD Nie wiem czy to prawda ale skoro CipSoft ma dać free pacci i taki rarek jak Violet Gem jest łatwo dostępny to wszystko się może zdarzyć. |
DSM? Nie wierzę! 8o 8o 8o
|
Ja też nie wierzyłem do czasu gdy na trade to zobaczyłem \0/
|
A poleciał komus Valentine's Cake? Czy tylko same Crem? Mam nadzieje ze Valentine sobie odpuszcza ;p
|
Cytuj:
|
A mi nic nie chce wypaść. Może powie mi ktoś na jakich potworkach często wypadają?8o
|
Wszystko co daje 70 expa +
|
Jak Zdobyć Taki Prezent ?!? 8o
|
@Lifter
Jak sadzisz ile jest teraz warte? Bo nikt tego nie chce kupuc =.= Ale najgorzej jak beda walentynki i bedzie mozna to zdobyc... Moim mazeniem jest zeby nie bylo to juz dostepne z niczego... ;p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:22. |