![]() |
Lot z Carior Worm po 2 godzinach
Jedno zdjęcie, ale jest :] Tylko nie wiem który kod jest dobry więc wstawie obydwa:
[IMG][img=http://img108.imageshack.us/img108/5680/adnyloocikixdpt5.th.png][/IMG] [IMG]http://img108.imageshack.us/img108/5...kixdpt5.th.png[/IMG] |
Nio nice loocik po 2 h :D nawet nawet :D
pozdr. dla graczy z galany (sam tam gram ;]) |
byl kiedyss temat zdjecia z lootami czy jakos tak i chyba nadal jest. nie mogles tam dac te zdjecia? p0wer l00t! the best l00t in tibia!!! brawo! 0 uh,0 manas only rod! GZZZZZZ! you are master
|
i po co robisz nowy temat żeby dać 1 ss z jakimś marnym lotem?
|
I niby te siedemset gp to dla ciebie jest ładny loocik? Ja po 2 godzinach na Amazon Camp zarobiłem 3k więc nie masz się czym chwalić
|
Co za badziewie. Dawno nie widziałem tak kompromitującego tematu. xd
|
:p ladne ale bys mugl dc w temacie wsze loty wedlug mnie temat zamkniety
|
Chłopak zaczyna dopiero grać w Tibię, i miał najlepszy loot od początku gry (700gp) to chłopak się cieszy nie? Niepamiętacie swoich pierwszych kroków w Tibi. Pewnie też się bardzo cieszyliscie.
Więc go niezniechęcajcie do gry. @topic nawet nawet ^^ |
omg
700gp i jakaś czapka z czekolada? to ma być niezły loot? n/c :baby: jak mozesz takim newbem byc.
|
Szczerze pisząc, to loot badziewny :baby:
700 gp i jakieś 2 prezenty :confused: |
I co to ma bycX( X( X(
to ja juz przez te 2h wyhuntowal bym ze 2 razy tyle kasy an rotach X( X( X( |
Lol po jaka cholere zakladasz nowy temat.???
@Topic loot sux. ja po 3h na rotach only wynosilem z 2.3k w hooj food i lootbaga mace swordy itp. wiec bez obrazy ale 1/10 |
Osobiscie Bardzo Mi Sie Ten Temat Podoba I Jestem Za Tym, Aby Tematy Byly Robione Na Temat Posczegolnych Wydarzen, Czyli Np. Ciekawe Loot'y, Zabojstwa, Hunt'y, Advance'y, Itd. Ktoś ma screen'a - wkleja. W Taki Sposob Funkcjonuja Fora Najwiekszych Fansite'ow: Tibia News, Tibia.de, Tibia.br - I Takie Cos Sie Z Przyjemnoscia Oglada, A Nie Tak Jak Tutaj Kazdy Serw Ma Swoj Swiat I Nowego Tematu Nie Mozna Zrobic Bo Masa Dzieci Neo Mysli Ze Jak Opieprzy Kogos To Zdobedzie Przychylnosc Innych Forumowiczow. Tak Nie Jest! Jestem Za Wprowadzeniem Takiego Systemu Takze Na To Forum!!!
Edited: Duże Litery Pojawily Sie Samoczynnie - Nie Wiem Czemu... |
Troszke mam wątpliwości czy ten pomysł sie przyjmie bo było by za dużo po***pszonych tematów ( taki jak ten ) . Temat: panie ślepowronie jest taki temat " Nasze looty z huntuw " i takie screeny umieszcza sie w tamtym topicu
|
a gdzie ten loot?? ja na fibuli po 1h moim 20 sorcem na infernie wychodze z 2-3k + prezenty i swinki z carionow. OMG -.-
Zamknijcie temat!! PLAX xD |
n/c
loot shitowny -.- i jeszcze zdjecie w bmp no gz po ce ha nowy temat? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |