![]() |
Palicie?
Może trochę głupi temat... Ale ciekawi mnie czy na tym forum także % palaczy jest spory ;>
|
Tak, źą, palę, ale tylko 'Bezrobotne', i tylko niedopałki bez filtra podniesione z ulicy. Czasem, jak mam ochotę na naprawdę mocny stuff, to jaram same filtry, dla odmiany.
... temat BARDZO bez sensu. |
ehh od razu mi się przypomniał temat "co pijecie" -.-
OnTop Ta palę w piecu. |
Omg temat jak temat, zwykła ludzka ciekawość... Rozumiem jakbym dał ile panienek miałeś w życiu, albo kiedy ostatni raz miałeś zgona -.- Nie burzcie tak o byle co ;]
Ps. Ja osobiście nie palę nałogowo więc to nie jest pozerski temat typu "Yo palę już 3 lata i jestem super, a Wy jakie palicie?" :P |
Cytuj:
|
Ja nie pale bo palenie śmierdzi
|
Ja palę różne rzeczy, ale najlepiej pali mi się wióry które zostają po obróbce paneli podłogowych.
|
Ok sorki że mnie tak zrozumieliście, ale nie miałem tego na myśli to była czysta ciekawość...
|
Ja bym Ciebie spalił :D
|
Nie pale. Kiedyś pod wpływem alkoholu chciałem, kumple, no i ta atmosfera... ale nie, z doświadczenia wiem, że to niszczy zdrowie.
|
Cytuj:
@topic:BeZsEnSu.Przynajmniej na tym forum |
Nie palę papierosów, ponieważ nie chcę sobie płuc smołą zalepiać, a przed kolegami nie szpanuje.
|
palilem jakis tam krotki czas a opowiastki o tym ze palenie odpreza i wougle sprawia mega radosc radze wlozyc miedzy bajki... oprocz trucia sie, oddechu smoka i wydatkow 10x wiekszych niz normalnie nic to nie daje... jak ktos chce bys elo super i wougle to pali... ja tam sporobowalem z wlasnej ciekawosci i ciesze sie, ze jednak zostawilem to w spokoju bo to jeden wielki shit!
|
Cytuj:
@top. : Jak ktoś chce palić, to pali a jak ktoś nie chce, to nie pali. Próbowałem kilka razy rzucić ale nie udało mi się więc chce :( . |
Ja palę marihuanę z rodzicami w domowym, jamajskim zaciszu.
|
A ja pale magnez, piekny plomien to daje i jaki stajllllllllll
|
Od czasu do czasu fajke wodna; papierosow itp scierwa nie ruszam.
|
Ok oficjalnie przepraszam wszystkich za ten temat, przyznaje się do winy i nie chciałem żeby tak wyszło... ;]
|
Cytuj:
Mam ochotę zgasić peta na języku palacza, gdy pali zbyt blisko. |
"Jaram takie ilości, że już widze na zielono..." Fakt. Lubię zapalić wyschniętą trawę i ulotki Geant'a. Czasem, pod wpływem agresji spalam gałęzie i liście dębu.
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |