![]() |
Loteria działa
Loteria na tibia.com już działa.
Polega na poadniu e-maila i swojego kraju ; d Małe prawdoposobieństwo wygranej ... |
Po założeniu tego tematu szanse zmniejszyły się jeszcze bardziej :P
|
Koles mogles tego nie pisac ... teraz szanse na dostanie pacca sie zmniejszyly -.-"
|
Jest jedno ale :
This lottery ends on January 29th więc troche poczekamy ;d |
Cytuj:
|
Juz widze te hordy n00bow zakladające codziennie po 20 adresow i wysylajacych je do loterii. W ciągu 3 tygodni, jak sie postarają mogą z pół tysiąca losów oddać.
|
gdzie sens? ktos se załozy 1000 kont emejl i sens ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a poza tym musza jeszcze te pol tysiaca kont spersonalizowac co tez troche zajmuje :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak coś powiem,że moja rodzina gra w Tibię :D |
Cytuj:
to cipsoft stworzy konto premium z 1 lvlem ? |
W CipSoft'cie nie pracują idioci. Tu macie informacje, które przetłumaczyłem jakoś na polski:
*Uczestnicy zobowiązani są do dostarczenia pełnych i właściwych informacji podczas zapisywania sie do loterii. Każdy uczestnik może zapisać się do loterii tylko raz. Każdy email może być użyty tylko raz. *Zwycięzcy są losowo wybrani ze wszystkich chętnych. W przypadku wygranej darmowego 3-miesięcznego PACC(90dni) będzie przyznane koncie Tibii, które jest przydzielone do emaila, którego użyłeś do zapisania się w loterii. *Jeśli nie ma przydzielonego konta Tibijskiego do emaila, nowe konto zostanie stworzone automatycznie z PACC oraz przydzielone do emaila. Info korenspondencyjne jest wysyłane na adres email. *Darmowy PACC pod żadnym warunkiem nie może być przetransferowany między kontami. *Adres email, który jest zapisany podczas uczestnictwa w tej loterii będzie używany w celu przydzielenia PACC i zawiadomienia zwycięzców. Reszta informacji może być użyta w celach statystycznych zgodnych z Tibia Privacy Policy. *Loteria kończy się 29 Stycznia. Po tej dacie wszyscy zwyciezcy zostaną poinformowani przez email na adres podany podczas uczestnictwa. *<Tutaj trudno mi przetłumaczyć, ale raczej chodzi o to, że każda próba oszustwa(kilkukrotna rejestracja w loterii) będzie miała złe skutki..> |
Cytuj:
Cytuj:
|
dzieki ale dalej nie rozumiem. jak cipsoft zrobi konto na ktore da pacc to po ci mi takie konto skoro chcialem pacc na mojego 45 knighta, a na loterie podalem maila bez tibijskiego konta.
|
Cytuj:
|
W takim razie trzeba bylo zglosic do loterii konto z twoim knightem.
|
Congratulations! You have been given a Tibia Premium Account!
Dear Tibia player! Somebody has bought a Tibia Premium Account for 3 months (90 days) for you! Please log into your account on the Tibia website in order to accept the Premium Account. Kind regards, Your CipSoft Team a jednak dopisalo szczescie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44. |