![]() |
World trade Galana- Selena G ARM FOR BOH
Witam
Chciałbym zamienic się moim golden armor który posiadam na świecie Galana za twoje bohy na świecie Selena. Z gory mowie ze nie oszukuje i mozna mi zaufac Pozdrawiam |
Zamiana
Witaj , mam 40 k na galanie i chętnie zamieniłbym je na tę samą kwotę na Selenia , interesuje Cię taki układ ?
|
Hmm ;/
Elo
niestey ja posiadam to G ARMOR NA GALANIE! A NIE NA SELENIE;/ I NIE GRAM JUZ NA GALANIE DLATEGO TEZ ZAMIENIAM SIE ITEMAMI NA GALANIE ZA ITEMY NA SELENCE;] WIEC JAK CHCESZCOS Z GALANY ZA SELENE TO PISZ ;P |
:) Wybacz , błędnie to zrozumiałem , interesuje mnie taka sama wymiana, więc raczej się nie dogadamy :) mimo to dzięki za szybką odpowiedź
|
Mam na Selenie -
B-robe C-legs Warriorka Vampire Shield Croco Boots Scarf Świadkiem mojej wiarygodności może być Jucci ( ten co wcześniej pisał ) |
Mam na Selenie -
B-robe C-legs Warriorka Vampire Shield Croco Boots Scarf |
yo!
Hitchcock!
#ja sie naprawde bardyo chetnie zamienie ale cos mi nie pasuje bo jeszcse nie dawno pisales w innym temacie ze masz zupelnie inne itemki na selence;:( wiec cos mi nie pasuje z ta twoja uczciwoscia ale teraz piszesz ze masz crown legi co mnie bardzo interesuje i jeszcze b robe i warriorke i vampka shielda, wiec w sumie wiesz mi uklad pasuje:) to moze napisz oficjalnie za jakie rzeczy chcesz sie zamienic jak najszybciej mozesz plx ogolnie napisz co amsz na tej selenie a potem ja ci napisze na galanie co mam aha i wymiany moglibysmy dokonac dopiero w najblizsza sobote bo teraz jestem w austrui na anrtach i tu tibia nie dziala:( wiec napisz jak najszybciej mozesz te itemki pozdro:) |
BOŻE! Ty jesteś inny? Napisałem co mam i mam świadków uczciwości ( pozatym mam konto allegro 15 pozytywów)
|
Ehh
Omg spoko nie chce zadnych klotni chce utrzymac dobre stosunki:) Zgoda?
Wymiany dokonamy w sobote kolo 19 pasuje ci taki uklad? ja jestem z carlin i przed wymiana chcialbym zobaczyc te itemki jesdli to mozliwe jesli mozesz podaj mi swoj nick w tibi prosze o jak najszybsza odpowiedz czy pasuje ci uklad zamiany w podanym powyzej terminie:D pozdrawiam cie i mam nadzieje ze nie bedzie juz miedzy nami wiecej nieporozumienB) ;) |
..
@Hitchcock napisz do mnie na gg 6083745
|
Temat Do Zamkniecia
ZostaŁem Ojebany |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40. |