Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Chat (IRC) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110669)

gallareton 10-01-2007 20:37

Chat (IRC)

Mam dziwne wrazenie, ze chat jest olewany, badz niekontrolowany, poniewaz niewiem czy pisze cos o tym w regulaminie (bo przyznaje, ze nie czytam), ale oni tam robia co chca. Wiecie, wchodze na chat mowie siema i cos tam pisze (nic glupiego), a oni wszyscy gadaja od razu wypierda*aj (bez gwiazdki). Nie zebym sie czepial, ale banowanie, wyzywanie i mowienie wypierda*aj do osoby, ktora np. powie cos o tibii, na chacie tibia.pl nie jest chyba normalne. Chwilami kompletny brak kultury! Czesc z was moze to zauwazyla, a czesc na to leje, ale mnie to denerwuje!

Ghost Nieudany 10-01-2007 20:40

Cytuj:

...poniewaz niewiem czy pisze cos o tym w regulaminie (bo przyznaje, ze nie czytam)...
Już ten fragment dyskredytuje cię jako wiarygodne źródło.

Poza tym - nie widzę nigdzie logów.

Kulikos 10-01-2007 20:42

A czego się spodziewałeś po Polakach O.o
( Po wypowiedzi Gołsta zastanowiłem się... I to może być fałsz ;p ale doświadczenia z polaczkami są i będą w mojej głowie ;( )

gallareton 10-01-2007 20:46

Ohh, wiecie, nie czytam regulaminow, bo raczej nie mam czasu, ale wydaje mi sie, ze nie wolno przeklinac nawet bez czytania regulaminu...

NervGal 10-01-2007 20:47

Posiedź z nami trochę, to się przyzwyczaisz. Takimi tematami na pewno tego nie zmienisz.

Ryłek 10-01-2007 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gallareton (Post 1188926)
Ohh, wiecie, nie czytam regulaminow, bo raczej nie mam czasu, ale wydaje mi sie, ze nie wolno przeklinac nawet bez czytania regulaminu...

Nie czytasz - nie masz prawa się awanturować.

Kulikos 10-01-2007 20:51

-Ej moge z wami posiedzieć?
-Wypierda*aj
-Plx... Dam fri itans ;<
-Ołkej
<kiked>

gallareton 10-01-2007 20:53

No, przyznaje racje z tym, ze sie musze rpzyzwyczaic, przyznaje racje z tymi noobowatymi textami, ale ze nie mam prawa sie czepiac to juz nie, bo w dziedzinie prawa jestem dobry ;p

Dr.Unknown 10-01-2007 20:57

Cytuj:

Nie bądź bezczelny.
To jest kanał dla użytkowników Tibia.pl, i nie jest on tyle prawem, co przywilejem. Fakt, że zanim komuś odpowiem na dobrze sformułowane pytanie, zaliczy bana od kogoś, kto się nawet nie odezwie - trudno, racy są ludzie. Ale w większości są to oklepane pytania lub analfabetyzm.

Fiszbin 10-01-2007 20:59

Jak ktoś wchodzi na IRC'a z tekstem "okradzioono mię z plate armoóra pomuszcie!!!!!!!!" to nie ma się co dziwić.

gallareton 10-01-2007 21:05

Dobra, wielcy moderatorzy usuncie ten temat, bo fesma mie sa nuba co se posty napija...

Rankor 10-01-2007 21:09

Dyskusja na temat #tibia.pl byla nie raz. Wedlug mnie, ani starzy bywalcy, ani Ci nowi nie potrafia sie zachowac.

Yassek 10-01-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gallareton (Post 1188996)
Dobra, wielcy moderatorzy usuncie ten temat, bo fesma mie sa nuba co se posty napija...

Daj swój nick, z którym wzsedłeś to się okaże czy dostałeś słusznego bana.

gallareton 11-01-2007 13:56

@2xup
No tylko ci opiekuni chatu (co moga banowac itp.) przeklinaja itp.
@up
ten sam co moj, tylko raz mi koelga wbil jak w kiblu bylem i zaczal glupie texty pisac jako "hojciwdupe" i to byl sluszny ban...

Ghost Nieudany 11-01-2007 16:02

Cytuj:

No tylko ci opiekuni chatu (co moga banowac itp.) przeklinaja itp.
Najpierw się zorientuj w sytuacji na kanale, potem pitol głupoty. Dalej będziesz pisał brednie, ale będziesz oczytany.

@down
16:28:37 ** nekr › ej, slyszeliscie o tym nowym chaku
16:28:37 ** nekr › ?
16:29:12 ** nekr › chcecie nowego bota?
16:29:21 ** @Ghostiet › nekr
16:29:24 ** @Ghostiet › Chcesz byc smieszny?
16:29:27 ** nekr › nie
16:29:31 » Ghostiet ‹+b› *!*@host-87-99-38-49.lanet.net.pl ‹unban: F6›
16:29:31 » nekr was kicked by Ghostiet ‹You have to concern the possibility that God does not like you, he never wanted you, and in all probability - he hates you!›

Ninja się znalazł. :-P
Nie powinienem się śmiać, jestem w niezręcznej sytuacji - zbanowałem moderatora. ;-)

Ashlon 11-01-2007 16:32

Heh, nie wydaje mi sie, zeby ktos dostal kopa za nic - sam wlazlem, wlaczylem sie do rozmowy, dopiero po pytaniu "chcecie nowego bota?" dostalem bana :D

@UP : hehe, to sie nie zdarza czesto :D

Dego 14-01-2007 23:26

Jak sie mogę na tego irca dostać? halp plaks gg6088579

Xadam 14-01-2007 23:30

Kiepski ten kanał IRC, oj kiepski.
Same chamstwo, a słoma aż wystaje modkom z butów.

Pierwszy raz odwiedziłem ten kanał to od razu zaczęli na mnie bluzgać, nie wspominając o nieuzasadnionym kicku.

//Xadam

Dr.Unknown 15-01-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xadam (Post 1198294)

Pierwszy raz odwiedziłem ten kanał to od razu zaczęli na mnie bluzgać, nie wspominając o nieuzasadnionym kicku.

//Xadam

Zaraz ktoś Cię poprosi o logi, i znajdzie w nich jakiegoś haka na Ciebie, tak już jest. A jeżeli takowych nie dostarczysz, to po prostu oleją twój zarzut...

Gallar 15-01-2007 07:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xadam (Post 1198294)

//Xadam

Cóż, jeśli wszedłeś tam pod nickiem Xadam to generalnie nawet się nie dziwie - bym tam był, to pewnie jakbyś się odezwał, sam bym Cię jakoś miło przywitał.
A wiesz czemu? Bo takich xadamów dość dużo się swego czasu na # pojawiało.
Szansa że Ty to Ty a nie jakiś 12letni dzieciaczek jest jak 1:100.
Więc ;- ).
Ale logi, logi, mimo wszystko.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:27.