![]() |
Orshabaal Nova
Orshabaal na Novej. Po raz 2 trapniety gdzie indziej bez prawie żadnej interwencji ;]
have a fun. http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16751 |
lol xD
z dwoch dobrych palkow i moze by dalo rade go zsolowac na takim trapie xD |
hehe ;d orsha newb xD
|
Ja już widze 2 raz jak jest trapnięty :D roxx
|
Noo ładnie go trapneło B)
Ciekawe tylko skad Xamox ma Demon Legi 8o |
Loot sux :(
@yp fajna pani w avatarze;D Edit: Omg jakie eq w domku8o |
Co tu mówić xD
HAHAHHAAAAaaa Orsha lame =] |
Cytuj:
Ale głupi orsh ~,~ Ogółem fajny filmik ; ) |
Cytuj:
|
a jakie prezenty sa z czerwonego baga ?
|
Cytuj:
|
Orshabaal noob. Sam sie trapnal.
|
Orshabaal to taki śmieszny jest :D trapnięty własnymi summonami... znowu... rox :D
|
meroti poleciał ostro w h.uja, bo z czerwonych present bagów zawsze lecą jakies rare np. w przypadku miniorsha (czy cos takiego) polecial tempest shield, a z Luffiego poleciał violet gem, wiec wydaje mi sie ze xamox nie wiedzialem o tym i olał sprawe, a meroti zgarnął wedlug mnie 'rare present bag'
|
Niewiem jak wy ale ja uwazam ze orshabaal teraz bardzo spadl w rankingu popularnosci potworow.... wyprzedzil go np pod wzgledem sily: Ferumbras , Morgorath i kilka nowych potworków z poi jest bardziej ciekawych od orsha ale jedno jest pewne.... orsh ma zawalisty loot jak sie dobrze trafi... ciekawe czy z orsha leci great shield bo do tej pory nic takiego niebyło... ale w sumie jak to można stwierdzić np tak jak z dla dsm leci bardzo rzadko to na bank trzeba ubic tego od cholery a jak great leci z orsha NIEBYWALE RZADKO ?? ( przypuszczajaco bo niewiemy czy wogole lec ) to musialo by byc 2 albo 3x tyle orshów ile bylo do tej pory.
Sryy za brak polskich znakow.. klawiaturka szwankuje ;d |
co mozna powiedziec ...
Orsha nuba i tyle :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |