![]() |
Inferna Rampage!!!!
Kilka fajnych Filmikoow
Filmik jak duuza ekipa leci zabic 24 knighta :P Zobaczcie ile mialem hp przy lurowaniu tego kolesia a ile ludzi go na koniec bilo :P www.infernusorcbane.republika.pl/images/pk.rec walka z 44 master sorcem potem niestety mialem kicka a mana shield zeby z ue nie dostac za duzo :P zobaczcie na exp w pierwszej czesci a potem na exp w drugiej :P http://www.infernusorcbane.republika...ages/chisu.rec http://www.infernusorcbane.republika...ges/chisu2.rec |
Bardzo Fajny filmik :]
Podobalo mi sie :] a najbardziej GM :] jaki on szybki jest :/ i szkoda ze niesmiertelny ehh ale Fajny :] i 7 k expa :D jaki mial gosciu lvl ktorego zabijaliscie ??
|
Lycos plx? ME N00B PLX?
Lycos jest naprawde lepszym pomyslem - tam nie masz limitu transferu. |
Super
1 film był git, zaraz biore się za resztę:P
Na początku nie zczaiłem dlaczego nie ma skuli a potem mysle ahah pvp-envorced:P:P:P(czy jakos tak):P no dobra jakby byla reputka dal bym ci + ale nic nie pisze tylko ogladam ten 2;p |
ten 2 nudniejszy, le moze byc:P:)spodobalo mi sie to moze zaczne grac na infernie jakby co mozemy się skumplować<lol>:P:P:P
A co do filmu ładnie cie zajechal ten chisu z sdkow:P |
hehe a drugi filmik ? :P
|
Rosiu nie wiedziałem,że to ty jesteś Infernus Orcbane :P Filmy wypasione,gratz zownowania największych s****ieli z Inferny :D
BTW.Ten GM Logain jest jakiś dziwny,jak pare dni temu poszedłem na PK z Leszkiem i ty też się do nas dołączyłeś,tak samo ni z tąd ni z owąd się wlogował-zresztą też mam z tego film tutaj zamieszczony.Podejżany osobnik :P |
GM Logain , gra na tym serwerze a pozatym to moj kumpel jak cos sie dzieje to on leci poogladac zawsze ;]
|
hehe
|
Apro po inferny...
szukam na niej kolegów....jestem taki malutki i malutki mam lvl, wiec moze jakis dobry polaczek by mi pomogl:):) jakby co jestem pod nickiem Wojtek Infernus narazie rook ale niedlugo wyjde:P:P dzis sie za to zabiram |
Heh :D
Szkoda, ze dalem na sobie expic, Infernus jaby co to ja gralem Sasisna...
moze pamietasz? :P |
No wszytskie filmiki sa spoko =] Tak dalej ^^
P.S. Kiedy wy sie nie lejecie na Inferni ? P.S. 2 chcialbym byc tym gosciem co pojdzie sobie do Ab i zgarnie jakies 2k z cial +runki =] |
widze ze sie spodobalo zaraz poszukam cos jeszcze :P
|
Pamietasz?
Rosiu pamiętasz jak kiedys zrobiles filmik jak pkowales na amazon camp?Mógłbys zrobic znów bo tamten byl zawalisty!Aha i koniecznie jak juz to postacia "rosiu"ok?
|
OMG, czlowieku wywalone filmiki i wywalony swiat, juz tam zalozylem postac mam nick Mettiiu :D, odezwe sie moze, hrhrh :]
|
up ? :P....................
|
Cytuj:
|
za co mozna bana dostac ? :P
|
Rosiu fajne filmiki!
Robie Palladyna na Infernie, mój nick: Inferige Cya in Tibia ;P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:03. |