![]() |
Miss Potworów 2007 (czyli o szpetocie stworów z Tibii)
Dawno nie zakładałem żadnego spamerskiego tematu, wiec trzeba to nadrobić.
W związku z ostatnimi update'ami pojawil sie nowe grafiki i nowe potwory. Jedne są brzydkie, inne są bardzo brzydkie a jeszcze inne całkowicie wstrętne ale są i takie średnie a inne wyglądają całkiem w porzo.. aż chce sie mordować. Daj ukojenie swojej złości i odpowiedz: Który potwór wg Ciebie wygląda najlepiej? http://www.tibia.pl/monsters.php?sort=exp A którego Cipy poprostu zje****y! Ja oddaje swój głos na Miss Potworów na Kraba, ktorego w prawdzie nie widzialem na zywo, ale wydaje mi sie całkiem milusi. A cokolwiek brzydko wypadł Mr. Punish.. widac że juz sie pomysły kończą. |
Jest kilka ładnych, i z pomysłem zrobionych kreatur (vide Quara Constrictor Scout).
Co do brzydactw nad brzydactwami: Juggernaut. |
najladniejszy jest coral frog...
najgorszy undead dragon WYGLADA JAK KURCzAK |
Najładniejszy: demon (bo jest olbrzymi, umięśniony i ma ZŁE SPOJRZENIE...)
Najbrzydszy: blightwalker (strach na wróble). |
Quara Predator is the best
Najbrzydszym wg. mnie jest Quara Constrictor (co to ma być)? |
Mi sie zawsze najbardziej podobal GS :D Jesli chodzi o moby z najnowszego update`u tu bez watpienia Fury.
Najbrzydsze jak dla mnie obecnie sa skeletony i dsy ;f Totalnie do dupy sa te nowe grafiki -.- |
Najlepszy jest wg. mnie Hellhound.
Najgorsza jest Fury. |
Wg mnie najładniejszy jest: Crab, taki słudziutki i skulony :D I Hellfire fighter zajebicho poprostu
A najbrzydszy: Dark Torturer, wygląda troche grubo i ma proporcjonalnie małą głowe do ciała |
Najfajnie wygląda (według mnie): Nightmare i Hellhound
Najgorzej wygląda: Dark Torturer (wygląda jak grubas) i Behemoth (tak jakoś głupio :p) no i jeszcze Rotworm co to niby jest bo to niczego mi nie przypomina :D |
Najładniejszy jest Phantasm (ładnie go zrobili)
Najpbrzydszy DS (MASAKRA) |
hehe
Cytuj:
|
The best... Ferumbras & Juggernaut
... and the fest. Undead Dragon (Błeeeeeeh) |
Podoba mi sie "Tortoise, żółwik. Jest bardzo ładny, taki bezbronny :)
Nie podoba mi sie Undead Dragon, poniewaz wydaje mi się, że nie karmili go w domu, bez kitu same kosci zapewne obskubaly go tutejsze ptaszyska z powodu jego wyglądu |
Najlepiej zrobili : Pirate ghost'a.
Najgorzej : Plaguesmith'a ( dziwną "twarz" mu zrobili i strasznie nieproporcjonalną szyję do reszty ciała:D ) |
Mi osobiście najbardziej podoba sie : Hellhound & Juggernaut
A najgorzej jest z Betrayed Wraith ( co to ma być kościu na wieszaku? ) |
Podobają mi się:
Spectre & Betrayed Wraith ("Krzyk" i Bajeromatyczny truposzczak xD) Nie podobają mi się: Lost Soul & Blightwalker (Szkielet z debilnymi bucikami zakuty w dyby i strach na wróble -.-) |
najlepszy: Black Knight
najgorszy: Blightwalker, Undead Dragon <<< totalny nie wypal :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: |
Najładniejszy to:
Fury, Quara Predator i Dragon lord :D A do dupy: Behemot (taką morde ma dziwną) i Beholder |
Następna dostawa:
Najładniejszy: blood crab (zmutowany krab gustujący w krwi O.o) Najbrzydszy: undead dragon (rzeczywiście przypomina kurczaka) |
najlepiej wyglda: wyverna i mumia :P
a najgorzej behemoth (moze za bardzo sie przyzwyczailem do wygladu behemotha z homm3 :D) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:29. |