![]() |
Pepsi vs. CocaCola
Temat troche głupi....
Ale co wolicie Pepsi czy CocaCole. Może głupi ale tu chodzi o zakład o 20zł lub 40k w tibi. Nie mówie co ja wybralem, a ni co on. Żeby nei było. Zakład był taki że ja powiedzałem że ludzie wolą "......." a on powiedzał że wolą "......." i wedy powiedzałem ze jak taki cwany to zrobimy ankiete na forum. W miare zananym i fajnym. Wiec do dzieła. Nie pisze co ja wybralem bo by mogło byc niesprawiedliwe xD I prosze o nie pisanie "głupi teamt" albo inne bzdury. Ludzie tu chodzi o 20zł xD @EDIT: Teraz gra sie toczy o 20zł i 20k w tibi... @EDIT2: Głosowanie trwa do 15 stycznia... wtedy podam wyniki. Ale głowa c potem można dalej xD |
Zdecydowanie Pepsi. Coca-cola ma taki dziwny posmak. (albo to wytwór mojej autosugestii :P).
Ale Coca-cola ma fajne reklamy. I to od nich przyjął się wizerunek Św. Mikołaja. @Down: jego podpis daje do myślenia. ;ppp |
ja sie zalozylem z kolega ze ludzie wola Artcic niz Vite ! ha !
wole sprajta jesli juz to napilbym sie coca coli :P po niej nie chce mi sie az tak pic ;] napisz na koncu czy wygrales ;d i co wybrales :p @up nie zauwazylem, teraz juz wiem :D |
No najlepszy jest Sprite, ale jak mam z tych dwóch wybierać to Coca-cola... Pepsi wywołuje większe pienienie w ustach gdy się pije z gwinta i jest słodsza.
|
Nie lubie jednego i drugiego.
|
Pepsi ZDECYDOWANIE lepsza ( a szczególnie pepsi cino).
|
Coca Cola lepsza. Ale Pepsi też lubię :)
|
Zależy.
Jeżeli bez dodatków, ew. z cytryną, to Pepsi. Jednakże, Coca Cola z wódką nie ma sobie równych. Ale głosuje na Pepsi. |
Co do podpisu to nie ma nic wspulnego z mojim wyborem ... poprostu ta reklama mnie rozwaliła... i tyle... głosujcie i piszcie xD
|
Cytuj:
Ale brzmi interesująco, może kiedyś spróbuję ;p Co do ankiety: Pepsi. Aczkolwiek różnica minimalna, ale raczej Pepsi. |
Najlepsza jest Fanta Pomarańczowa.
A jeśli chodzi o Pepsi i Coca-Cole to dla mnie nie ma żadnej róznicy, więc niezagłosuje. |
miedzy pepsi a cola roznicy nie widze ale bylo (a moze i nadal jest) cos takiego pysznego jak cheery cola dlatego wybieram cole ;>
|
Jednakże, Coca Cola z wódką nie ma sobie równych.
Hehehe i z tym sie zgodze !! :P I l dla tego wybieram Coca-Cole :P |
Przez tydzien picia koli zubiera sie słoik cukru, smacznego
|
Raczej pepsi. Cola podobno dobra w drkinach ale nie wiem, nie probowalem. wole czystą:)
|
Cocacola to syf ;< W 100% wole Pepsi
|
Cytuj:
Jeśli pijesz Kole z Super Marketu, za 0.95gr 2l to pozdrawiam.... Wtedy uzbierasz słoik cuktu. A wiesz że napisałeś troche nie na temat... -.-" Sacznego Koli za 95 groszy |
to i to testowane na zwierzetach ;-|
|
Pepsi jest chyba słodsza. Fajnie jest,jak się do owych napojów wrzuci mentosy :p Wybieram pepsi,chodź i tak pije w 80% mineralną niegazowaną.
|
Wode- primaverke nie gazowaną.
Ale jak już to pepsi(cappucino :P) albo małpen dju. cole nigdy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01. |