Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Arcania, Ginie Aata Arhari 215 MS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=110868)

kamosblue 12-01-2007 14:32

Arcania, Ginie Aata Arhari 215 MS

Zapraszam do obejrzenia filmiku, w którym ginie najlepszy gracz z Arcanii 215 MS oraz kilka innych wysokich lvli.

http://www.tibicams.tibianetwork.com/get/16743

Wpis hunted.pl
http://hunted.pl/2007/01/12/ginie-na...cz-na-arcanii/

Goldscorpion 12-01-2007 15:00

Dlatego własnie zrezygnowałem z gier na zwykłych servach. Gram tylko na menerze ew. na innych non PvP. Chociaz czasami mam wielką ochotę zabić 8 lvlwego idiotę, który za medusa shield oferuje 900gp.

Filipas 12-01-2007 15:22

:d

Heh, ja bym się lekko zdenerwował

Diego'Odin 12-01-2007 15:30

no to taktyka fosy sie sprawdza
mass logi i moze byc ciezko turtlom

btw. aata chyba pijany byl jak z morta w swoich trzepal:)

Mandawiers 12-01-2007 15:51

ata nie byl pijany poprostu nieumie grac, lvle kazdy lepszy moze wbijac i miec wysoki lvl sprawdza sie to w wielu przypadkach.
A co do wojny to turtle powinni wygrac ale niestety nieumia grac i fosfik mimo slabszego skladu pogromi poraz kolejny polakow

Zyggy 12-01-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mandawiers (Post 1191926)
ata nie byl pijany poprostu nieumie grac, lvle kazdy lepszy moze wbijac i miec wysoki lvl sprawdza sie to w wielu przypadkach.
A co do wojny to turtle powinni wygrac ale niestety nieumia grac i fosfik mimo slabszego skladu pogromi poraz kolejny polakow

ok spoko. Nabiij 215 lvl w niecale poltora roku to pogadamy. Jesli on nie umie grac to ... Jesłi sadzisz ze kazdy glupi potrafi nabijac tak szybko lvle to powiedz jaki ty masz lvl i ile go robiles. Bo jesli bys mial nawet 200 + a robiles go 5 lat to idz sie z tym schowaj. X(

Andrealfus 12-01-2007 17:22

troche gralem na arcanii ale no cuz Zabili go, spadl mu lvl i co z tego? :P

Cashtan 12-01-2007 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ktostamup
ok spoko. Nabiij 215 lvl w niecale poltora roku to pogadamy. Jesli on nie umie grac to ... Jesłi sadzisz ze kazdy glupi potrafi nabijac tak szybko lvle to powiedz jaki ty masz lvl i ile go robiles. Bo jesli bys mial nawet 200 + a robiles go 5 lat to idz sie z tym schowaj.

Wiesz co to share?
To jest takie cos, ze jakies dziecko ma kompleksy, bo inni maja wyzsze lvle, to bierze kolegow i wbijaja 100 lvl w miesiac.

starysiad 12-01-2007 17:45

@up
ata nie sharuje, zawalil dwa lata w szkole przez tibie, wybral zycie wirtualne zamiast rl...
wiem bo sam jestem z jaroslawia ;p

Doom Terror 12-01-2007 18:02

Cytuj:

Ty napewno masz olbrzymie umiejetnosci pvp O.o aata napewno nie ma najlepszego pvp ale napewno ma lepsze niz all co sie tu wypowiedzieli ...

BoxerxD 12-01-2007 18:06

Jak mozna olac 2 lata do skzoly dla jakiejs gierki.... Ludzie... i co on z tego ma? ze sie go boja w grze? akim on bedzie w przyszlosci:( :( :(

gigoro 12-01-2007 18:07

Cytuj:

Chyba nie wiesz co mowisz i nie wiesz dlaczego ci dpft, ktorzy padli na filmie padli :P

A poza tym widze ze jestes PRO wiec sie nie bede z Toba sprzeczal ;)

@Topic
Film byl juz na forum, i nie nazwalbym tego bitwa, tylko raczej rozpoczeciem wojny/zaskoczeniem innych :P

Andrealfus 12-01-2007 18:29

Serio te 2 lata zawalil ? ;/ Mi by bylo szkoda 2 lat siedzenia przed kompem dla jakies gierki. Chociaz w tibie gram ~4 lata to nigdy nie maniaczylem tak aby szkole zawalic :/

ZbiQ 12-01-2007 18:32

filmik pierwsza kalsa, ja tez arcanijczyk ;p

a tak btw to tez amcie takie kurewskie lagi? normalnie freezy po 2 minuty i nic ?

Silkov 12-01-2007 18:50

Kiedyś był wmv jak Aata afkuje na macro i nup chary jadą go z sd:baby:
I dobrze mu tak! trzeba tępić cziterów!!X(
Na tym mass logu nie miał szans :p

ZbiQ 12-01-2007 19:09

no racja, neo mam, po prostu strach expic ;/

gigoro 12-01-2007 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silkov (Post 1192356)

Ta? o0
Ciekawe...

No, ale Ciebie raczej nikt z sd nie pojedzie :>

Kolbus 12-01-2007 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silkov (Post 1192356)

Duzo osob gra na bocie i jesli [CHAR]Aata Arhari[/CHAR] go mial na tym wmv co wspominales to i tak nikt mu tego nie udowodni, a co do mass loga to nikt sie tego nie spodziewal .. .

Maqon 13-01-2007 09:06

Zeby zrobic 215 master sorca trzeba umiec dobrze expic. BO musisz sie na servie ulorzyc zeby cie nikt nie zhuncil za PG i nawet na 3 ownerow to nie jest latwe. Ktos tam powiedzial ze gra sam. na 99 % to jest gów... prawda. w przypadku mass loogu to wiecie duzo sie nie da zrobic;p. A Teraz do wszytkich co tak komentujecie bo on taki nie taki. wezcie sobie 5 kolegow i najebcie 215 lvl nawet na non pvp servie:] a to ze padl to jego pewnie malo obchodzi bo pojdzie znow na Wrl i zaraz sobie odrobi:P

Silkov 13-01-2007 09:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1192441)
No, ale Ciebie raczej nikt z sd nie pojedzie :>

Tak.. bo teraz ja jade z sd :D
Kiedyś zobaczycie efekty :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59.