![]() |
Arcania, Ginie Aata Arhari 215 MS
Zapraszam do obejrzenia filmiku, w którym ginie najlepszy gracz z Arcanii 215 MS oraz kilka innych wysokich lvli.
http://www.tibicams.tibianetwork.com/get/16743 Wpis hunted.pl http://hunted.pl/2007/01/12/ginie-na...cz-na-arcanii/ |
Dlatego własnie zrezygnowałem z gier na zwykłych servach. Gram tylko na menerze ew. na innych non PvP. Chociaz czasami mam wielką ochotę zabić 8 lvlwego idiotę, który za medusa shield oferuje 900gp.
|
:d
Heh, ja bym się lekko zdenerwował
|
no to taktyka fosy sie sprawdza
mass logi i moze byc ciezko turtlom btw. aata chyba pijany byl jak z morta w swoich trzepal:) |
ata nie byl pijany poprostu nieumie grac, lvle kazdy lepszy moze wbijac i miec wysoki lvl sprawdza sie to w wielu przypadkach.
A co do wojny to turtle powinni wygrac ale niestety nieumia grac i fosfik mimo slabszego skladu pogromi poraz kolejny polakow |
Cytuj:
|
troche gralem na arcanii ale no cuz Zabili go, spadl mu lvl i co z tego? :P
|
Cytuj:
To jest takie cos, ze jakies dziecko ma kompleksy, bo inni maja wyzsze lvle, to bierze kolegow i wbijaja 100 lvl w miesiac. |
@up
ata nie sharuje, zawalil dwa lata w szkole przez tibie, wybral zycie wirtualne zamiast rl... wiem bo sam jestem z jaroslawia ;p |
Cytuj:
|
Jak mozna olac 2 lata do skzoly dla jakiejs gierki.... Ludzie... i co on z tego ma? ze sie go boja w grze? akim on bedzie w przyszlosci:( :( :(
|
Cytuj:
A poza tym widze ze jestes PRO wiec sie nie bede z Toba sprzeczal ;) @Topic Film byl juz na forum, i nie nazwalbym tego bitwa, tylko raczej rozpoczeciem wojny/zaskoczeniem innych :P |
Serio te 2 lata zawalil ? ;/ Mi by bylo szkoda 2 lat siedzenia przed kompem dla jakies gierki. Chociaz w tibie gram ~4 lata to nigdy nie maniaczylem tak aby szkole zawalic :/
|
filmik pierwsza kalsa, ja tez arcanijczyk ;p
a tak btw to tez amcie takie kurewskie lagi? normalnie freezy po 2 minuty i nic ? |
Kiedyś był wmv jak Aata afkuje na macro i nup chary jadą go z sd:baby:
I dobrze mu tak! trzeba tępić cziterów!!X( Na tym mass logu nie miał szans :p |
no racja, neo mam, po prostu strach expic ;/
|
Cytuj:
Ciekawe... No, ale Ciebie raczej nikt z sd nie pojedzie :> |
Cytuj:
|
Zeby zrobic 215 master sorca trzeba umiec dobrze expic. BO musisz sie na servie ulorzyc zeby cie nikt nie zhuncil za PG i nawet na 3 ownerow to nie jest latwe. Ktos tam powiedzial ze gra sam. na 99 % to jest gów... prawda. w przypadku mass loogu to wiecie duzo sie nie da zrobic;p. A Teraz do wszytkich co tak komentujecie bo on taki nie taki. wezcie sobie 5 kolegow i najebcie 215 lvl nawet na non pvp servie:] a to ze padl to jego pewnie malo obchodzi bo pojdzie znow na Wrl i zaraz sobie odrobi:P
|
Cytuj:
Kiedyś zobaczycie efekty :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |