![]() |
Prawdziwy Heros w tibi [WMV]
Filmik ukazuje prawdziwego herosa tak tego kolesia mozna okreslic a kto zaprzeczy to z zazdrosci Co to duzo mowic bardzo dobry film sami zobaczcie
http://www.youtube.com/watch?v=fqVSVCk5d-M&eurl= |
troche nudnawy ten wmv... gdyby cos w stylu muzyki konczacej tego WMV bylo przez caly czas boloby to bardziej nastrojowe a tak... troszke slabe
|
Muzyczka aqrat mi się podobała tylko dlaczego nazywasz tego Pana Bohaterem?
Może nim jest ale na pewno z filmu tego nie wynika. Na większości akcjach padał lub tłukł razem z dwudziestoma kolegami jednego. Więc możesz powiedzieć dlaczego nazywasz go herosem? |
to może przynajmniej mi wyjaśnisz czemu on taki heros...?
|
Jest herosem. Khaos moze nie ma ogromnego lvlu ale za to potrafi grac... Jest on uwazany za jednego z graczy ktorzy maja najlepsze pvp w tibi. Moze i padal wiele razy ale jak widać na filmiku, nigdy sie nie poddał mimo że w wielu wypadkach sytuacja była beznadziejna. Tylko fakt... osby ktore go nie znaja nie bede widzial nic nieprawdopodobnego w tym filmiku ale ja moge śmiało powiedzieć że jest świetnym graczem który nie raz na forterze wywalczył wolność. A co do servera to na forcie nie ma bardzo wysokich lvli z powodu częstych wojen...
Film był robiony do momento dopuki Bryan nie poszedł do wojska. Ostatnio na forum bodajze do tibi 7.81 był zamieszczony filmik jak ucieka z traba od ok dziesieciu gosci z ok 100 lvlem +. Sytuacja była ciezka bo uciekał na waskich tunelach w kopalnach kazz |
Mozesz podac nick postaci ktora jest tym wialkim herosem , niechce mi sie sciagac filmu
Sorry to youtube ;d nie trzeba |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |