![]() |
Trzeci Dhq na Candi Hardcore style XD
|
20:35 You have found a demon helmet.
Dzięki za questa ;> EDIT: 22:02 Achilles of Candia [66]: a ten huj roslek czy jak on tam ma tez padl ? sie uśmiałem. Thorol nóbla powinien dostac ^^ @down Ciekawe co ty bys zrobił gdybyś miał tam wszystko zlurowane i bez knighta. Jedynym noobem jakiego ja na tym filmiku widziałem jest thorol. |
Ale nooby przez 30 min filmu stali i gadali bo się bali wejść w tp N/C
|
tego thorolo czy jak mu tam gdybym spotkal na rl by udpuil jezu co za czlowiek ....
|
re
22:18 Thorol Puny [105]: nie mam pojecia co tam jest
owned! gz duszlik, chociaz jeden pozadny czlowiek ;p ogolnie zal.br, 40 minut kolo teleportu stoją i sie kłucą kto 1 pójdzie ;) PzDr! |
@huggae
wyjdz 10lvlu. @Guivain Idz 1 na dhq, padnij, strac blessy, aola. @topic Hardcore byl, knightowie padli bo zle ustalili na poczatku, co do tp - widadomo kto zn00bil ( pozdrawiam cie thorol, licze ze padniesz na ratach ), nikt nie chcial pasc, dlatego tyle stalismy nad tp, a maka juz zrobil tego questa, i pomagal za marne 3 bp mf od kazdego + kilka sdkow. wazne ze quest zrobiony. pozdro |
@up
Chodzi mi głównie o szybkie podjęcie decyzji. To tylko gra, Pamietajcie! -.- . Łatwo mozna obliczyc ze po wejsciu kazdy sypnie UE i bedzie po wszystkiemu.. -.^ |
@Guivain
Oni wiedzieli ze tak będzie, tylko nie mial kto 1 isc^^ |
23:03 Thorol Puny [105]: a jak mnie zostawicie? <-- ale noob ;s
@topic Gz |
22:28 Thorol Puny [105]: mowione bylo ze place i biore nagrody
Own3d! :D:D:D:D Oglonie Gratz Qesta. @Lord Duszlik Szczegolne Gratz za "blokniecie" tego calego shitu.. =P |
Thorol Puny, mam pytanie, ten koles kupił to acc? :o :o :o
Jego teksty rzucają o glebe :blazen: |
Thorol Puny ish the biggest noob evah! Xd Ogólnie fajnie wam to wyszło, chociaż mogliście sobie oszczędzić tego kłócenia :)
|
Thorol noobie mam nadzieje ze czytasz te komenty jak cie ludzie jada po dupsku !! jestes ciota .... i wogole nie gadaj ze nigdy filmu nie widziales z dhq majac 100 lvl ... kupiles acc czy twoj mozg nie jest na tyle sprytny ze nie wie jak odpalic tibicam ? azl facet jak by bylo pvp heh to by z toba pewnie tam chlopaki zrobili porzadek odrazu ;]
@topic no filmik ladny choc troche gadaliscie przez tego noobka ;] duszlik widze female :D pzdr i mam nadzieje ze new zdj beda w nowym kasku :D hehe |
Cytuj:
|
Zal dzieci pojezdzacie Thorola a sami nigdy dh qest nie robliscie..ciekawe czy by kazdy sie z was nie bal Thorol nie kupill acc sam go robilX(Aha i Lord duszlik jestes zwykla szmata i sam z tad wpier..
|
Cytuj:
|
@huggae
zal mi cie, nie kazdy ma tyle kasy aby wylozyc 100k i powiedziec ze nic sie nie stalo @Jofs zalosny jestes, gdybysmy tam sami zeszli i padli, on tez by padl, wiec czemu nie mogl pojsc 1, jesli mial o wiele wiecej hp+mp niz duszlik ? Juz nie komentuje tego co sie dzialo dalej, gdy filmik jest off, bo sie bal blokowac respa i 3 demce sie zrespily + kilka banshee... i jeszcze wyjezdza z tekstem "ja placilem" (3 bp mf) żałosne. |
Na Candi jest dużo takich ludzi .... co nie wiedzac co gdzie jest i tacy mają 80lvl+ to aż zal du*pe sciska :) nie bede mówił nicków B)
|
Łatwo jest komentować poczynania innych...ale tutaj niestety chłopaki pokazali klase =/ A propo tego Thorol, może jeden ze słabszych ownerów grał =/ Na non-pvp jest wiele takich przypadkow gdzie gra paru kolegow 3-4 :p
oVer |
Nie myslcie ze tak latwo wejsc w ten tp wiecie jakie to sa koszty blessy+aol ;d
pozatym dhq troche hardcorowy gz duszlik Twoj fan Pieczka ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |