![]() |
Gdzie kupić obrączki?
Gdzie na Lunarce mogę kupić obrączki ślubne i ile ew.kosztują. Za posty big thx
Pozdr@wiam @ll :D |
Wedding ringi zostawiają herosy. Możesz se na nei popolować, a jak nie możesz (brak pacc, za słaby), to popytaj ludzi. A jak nie, to idź do AB, i tam za 990 gp za sztuke mozna kupic u NPC.
|
Dzieki za post.I mam jeszcze jedno pytanie gdzie znajde herosow.(w jkaim miejscu na tibii)
Pozdr@wi@m :D |
Herosy chyba nie występują na głównym kontynęcie co oznacza że pacc będzie trza, ale miej nadzieje bo niejestem pewny, a obrączki kupisz w banku pod ab'dendriel.
PS: Wszystkiego naj...naj...najlepszego z okazji ślubu 8) |
Herosy są wyłącznie na Edronie.
Ale iść tam samemu bez kogoś, kto już tam był, odradzam, bo po drodze smoki, priestessy, DSy, monki, huntery, i inne dziadostwo. |
Dzięki za życzenia Derman.
P.S. Jeszcze se pozbieram na pacca 8o . Hacked konto |
a obronczki dla chopa i dewczyny nazywaja sie tak samo?i jak wzasc slub i ile kosztuja one na Amerze:))))
|
A do czego kumu słuzy ten ślub? Są z tego jakies kożyści?
|
Zupelnie zadnych.
Ale powiem ci inaczej. Po co ty grasz w tibie? Masz z tego jakies kozysci? PS - Jak ktos na danubi chce, to map 5 obraczek. PS2 - to taka konsola do gier |
Tez chce sie ozenic!!
Mam dziewczyne ,tez nie wiedzialem dzie obronczki kupic i dalej nie wiem . Gram na danubii.No i nie wiem co z nocą poslubną .<no wiecie bzyk bzyk>.Nie wiem jak to sie robi. ;)
|
obraczki mozesz kupic np. w Venore (pn-wsch czesci miasta - drugi depot ) -> tam jest dwarf ktory rozmienia ci kase na platyne, a obok tego dwarfa jest kobieta - jubiler :P i tam mozesz kupic wedding ring :P
|
ehhh mati mati
Po co ty zalozyles ten temat skoro sam mowiles mi gdzie mozna kupiwac obraczki jeszcze przed wakacjami :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |