![]() |
Pacc + WAND OF PLAGUE
Witam, własnie niedługo chcialbym zamowic pacc(w poniedzialek. tylko sie zastanawiam bo lagi maja trwac) Ale gdzie expic ze lvl 19 na paccu? czy może poczekac do 25 lvl?
Pozdr |
Nigdy nie miałem pacca ale sądze że mozesz na cyclopolis na Edron(chyba). Ale i tak polecam poczekać do 26 na WoCe
|
w Liberty Bay na rotach/carrion wormach, wez tez dragonbreath bo czasem celetripe/tarantula
|
Cytuj:
Co to WOC "? |
nie WOC ale WOCE (Wand of Cosmic Energy) :P
|
Poczekaj do 26 lvla i na Wanda nowego i wtedy na scaraby i larvy na ank i jest cool. Dobrze się tam expi ;D
|
Dokladniej to idz do thais, potem na statek i mówisz "-Hi, -Liberty Bay -Yes (czasem 2 razy) pojawiasz sie na wyspie zchodzisz z portu i idziesz << i troche up, szukasz dziury do odkopania pilnowanej przez raty i skunksy, nie daleko pól uprawnych wchodzisz i bijesz. Uwazaj na tarantule, wiec najlepiej bij je z wanda + vis.
|
Cytuj:
Czyi kupic ? czy nie pacca? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja bym polecal minosy ;) exori vis+wand szybko ujebiesz potwory ,i jak chcesz dużo zarobić to polecam wykonać postman questa i zbierać loota :D namiejscu jest skrzynka więc nie będzie problemów z thiefami =)
|
A ja mam pytanie gdzie dokładnie są te minosy na Darashi? Plątać się po obcych terenach sam nie chcę...
Mam MS na 23lvl i z Wand of Plague nie mam pojęcia gdzie expić... Rotami już wymiotuję... |
Na północno-wschodnim końcu pustyni, za waspami.
|
Dzięki. A jak szybki jest tam exp?
|
Exp średni ( z tego co pamiętam 14kexpa/h ) ale zbierając wszytskie itemy do lootbaga możesz wyjśc na duży ++++++++++
|
Gorzej jak ci ktoś tego lootbaga zap... zabierze.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tak btw jak zrobisz 33 (zebys juz nie robil tematu) idz na guardy (polecam 3 kopalnie) ... i nie mysl : "ohh mam pacc'a, wiec na co mi exp na facc area?" Otoz dlatego ze na tych guardach expia 100~lvle ... ale mozesz zawsze zostac na rotach/minosach xP |
Ja czasem chodze na na guardy z monkiem i sie oplaca zwlaszcza jak sie ma postmana... ale nigdy niewidzialem tam 100lvl:confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |