![]() |
Laguna Islands...
Witam. Kupilem niedawno pacc i tak się zapędziłem, że w szale zrobiłem questa, w którym nagrodą jest możliwośc podróżowania na Laguna Islands. No i kiedy troszkę ochłonąłem zastanowiłem się: po co zrobiłem tego questa, jeśli nie wiem jak tam expic i czy w ogóle jest to opłacalne... Słyszałem, że tam to tylko knight i palek. Chcę się zatem spytac, czy mógłbym tam expic, i czy byłoby to opłacalne. Widzialem ss`y jak kolesie stawiali monki, ale myślę, że mi pomożecie. Lvl 37, Elder Druid, mlv 40, eq: crus helmet, c armor, vamp shield, plate legs. Z góry thx.
P.S. Wiem że ktos powie: bierzesz manasy i jedziesz czyścic tomby, ale cóż, to forum takie już jest :P |
Nieopłacalne miejsce dla maga ani paladyna, chyba że lubisz biegac z 2x monk np i zgarniać jakiś nędzny exp.. Żółwie mają dużo hp, wiec potwory typowo dla kinas, którzy atakuja za darmo. Można też berserkery Imo, ale do zerki byś musial leczyc. Inne summony średnio użyteczne na żółwiach.
|
csłabo opłacalne ale lepiej bierz manasy i idz czyścić tomby ;) xD Nie radze tam expić chyba, że masz dużo kasy na manasy i uhy i jesteś uparty too....
|
Cytuj:
|
Nie oplaca się tak expić, wg mnie dobre dla ryców, a ty bierz manasy i i jedziesz czyścić tomby :P
|
Jest oplacalne i to bardzo , szczegulnie jak sie ma zrobionego Postmana (quest)
Ja zawsze zchodze na pietro -2 gdzie cale szczescie niema TOADów stawiam 2 Fire elementale albo 2 DS'y i jest bardzo fajnie , w 40 min lotuje tam bp kasy , kilka turtoise shieldów i kilka turtle shell , zawsze nosze tam ze soba kilka parceli i na prawde mozna tam dobrze poexpic i uculac kase Dla Sorków i Drutów jest z tym fajnie ze moga postawic summony , a w tym czasie im sie mana renegeruje i moga robic runki :) ja tak robie , odkladam roda do bp i robie UH'y :) Noi Exp pomimo tego ze Summonu tez zabieraja exp to jest tam duzy i szybki Resp potworków wiec LVL tez tam idzie wbic :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |