![]() |
gg
wspomużcie!!!!!! ;)
|
Cytuj:
Wnioskujac z tutulu tematu moze chodzi ci o tibie gg ale reki se uciac niedam. Prosze o sprecyzowanie swojej prosby bo na tym forum malo jest wrozek i mediow ktorzy potrafia czytac z ludzkich mysli. A jesli moderatorzy skasuja ten temat to nikt plakac nie bedzie i to chyba bedzie najlepsze wyjscie i jeszcze upomnienie dla zalozyciela. jestem za |
Cytuj:
|
Zajzyj tu ==> O WLASNIE TU <==
|
ok
[email protected] ok.pomużcieskładajcie dary dla gości na 8 lvna eterni.dary dawajcie:Covert Man,Walensa Wielki. :(
|
Zakladasz gidie zebrakow?
|
a wiesz ze ja kiedys o tym na powaznie myslalem :P
ale ludzie nie dziela sie swoimi przedmiotami/zlotem, wiec pomysl upadl :( |
Covert Man i Walensa Wielki to sa postacie tego samego kolesia wiec to pewnie twoje postacie. Jak ktoś chce mu dac jakieś dary to on mieszka w Ab.
Yogi - On chyba potrzebuje ich dla siebie a nie dla innych:D |
Wiecie nigdy nic niewiadomo :D
|
Hmm, ale taka gildia żebraków mogła by byc całkiem fajna. Musisz osobie która do tej gildi należy dać przynajmiej 1Gp zawsze gdy cie o to poprosi. :) A jak nie to cała gildia ma prawo cię lać i prac do woli :P No ale pewnie i tak to nie wyjdzie.
|
No tak . A ja przyjmę Fire sworda !!! :D
|
jedyny komentarz jaki mi sie nasowa to:
buahahahahahahahahahahahahaha widac ze chopok ma talent bo kazdy z naszych wspanialych moderatorow sie nim zainteresowal ale dobry system do nabijania postow co nie pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56. |