![]() |
Szacunek.
|
Zalosne...Zolnierze z karabinami zabijaja niewinnych Irakijczykow,a ty jeszcze sie z tego cieszysz.Lecz sie (gruby)dzieciaku -,,- zal.pl
|
Cytuj:
|
Popieram, spisali sie chłopaki ale mam wrażenie że Amerykanie (i nie tylko) pokazują tylko to filmy z udanymi akcjami... Ale i tak najlepsza była muzyka:) :)
@edit @Kris "Zalosne...Zolnierze z karabinami zabijaja niewinnych Irakijczykow,a ty jeszcze sie z tego cieszysz.Lecz sie (gruby)dzieciaku -,,- zal.pl" Irytujesz mnie szczeniaku-,- |
pol filmu lecieli, a drugie pol gowno bylo widac.
|
Przed chwilą w "Faktach" na TVN to widziałem. Ten koleś co mu łańcuchy rozcinaja to polak Jerzy Kos. Tak więc jestem pełen podziwu dla żołnierzy, którzy sprawnie przeprowadzili akcje. Każda wojna wymaga ofiar.
|
ja tam nie widze zeby kogokolwiek zabili chociaz terrorystom, ktorzy ich porwali nalezalaby sie kulka miedzy oczy
co do filmu... taki zawod... trenowani przez wiele lat zeby przeprowadzac akcje jak ta... ale uczestnictwo w akcji takiej jak ta niesie za soba duze ryzyko... mozna zginac, jezeli losy potoczylyby sie inaczej |
Cytuj:
o.O to ty mieszkasz na ulicy ? :> |
Cytuj:
|
każdy temat gdzie napisze elo joł kris82 ..schodzi się do tematu tego kris82 hah ..on chyba po prostu potrzebuje akceptacji i zwrocenia na siebie uwage..
|
Cytuj:
Pewno widziales na filmie z edron goblins battle jak zwidek powiedzial wiesz co sie liczy... a Kolek mu odpisal "mieszkasz na ulicy"?? Hail Kopiarki _/ co do filmu niezla akcja 17s :P szkoda ze przez pol filmu jakies paski na ekranie ale nvm |
Filmik fajny, jak to kolega powiedział: counter strike na żywo.
A co do pana z 1 komentem: prawdopodobnie nie licząc granatów? dymnych nie została użyta żadna inna broń. Ciekaw jestem jak czuje się porwany człowiek, siedzący z łańcuchami gdy nagle wpadają komandosi. |
Cytuj:
|
Delta Force w akcji nice nice ;)
Pozdr0 Dla Kumatych. |
Cytuj:
|
Zal? po co to dales na forum zeby to 11-17 latki komentowaly?my dzieci nie mamy pojecia o wojnie?szkoda komentarzy a adimi powinni zamknac ten temat
|
3 miesiące temu na youtube widziałem ;s
Delta force, jak z gównem pojechali irakijczyków, elita i tyle... |
Dosyc stare ale nie zle :D
Zwidek LECHIA GDANSK! |
Cytuj:
Tak, niektóre dzieci nie mają pojęcia o otrografii... @Topic Gdyby Polska miała takich żołnierzy... @kris82 Peja % polish hiphopolo Suxxx |
Zwidek jestes z 3miasta ? o_O
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |