![]() |
Guardia,honera,pacera,luminera,secura,astera,refug ia --> Dowolny Pvp
Jest to kontynuacja poprzedniego topicu (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=96291) jakoże zaszły pewne zmiany w jego treści.
Zamienie moją kase na serwerach SECURA LUMINERA REFUGIA ASTERA PACERA HONERA na każdy inny serwer PVP! Minimalna wartość zamiany wynosi 100 K! Akceptuje tylko GP, bądź duże ilości run (10+ BP) takich jak UH,SD,EXPLO (ew. HMM,GFB ) (Przy znacznie większych wymianach moge wybiórczo wziąść droższe EQ) Jeśli masz samo EQ nie pisz, poświęć chwile czasu na jego sprzedanie tak jak ja musiałem zrobić ze swoim. Kontakt na GG - numery 1551588 bądź 3498859 Nie zamieniam pieniędzy pomiędzy tymi wytypowanymi serwerami, interesuje mnie kasa tylko na innych serwerach (np. moja GUARDIA a twoja SECURA - taka wymiana nie wchodzi w gre) |
Czy ktorys z modków mogłby zmienic w nazwie ta refugie? zeby nie bylo spacji? wczesniej to zmienialem ale spacja dalej jest
|
moge jeszcze zalatwic ewentualnie troszke kasy na menerze lub candi (jak by ktos byl zaineteresowany)
|
Tymi dajesz kase na luminerze?
jesli tak to ja moge na aldorze sprzedac czesc eq bedzie to okolo 30k i zamienic tylko nie wiem czy takie sumy biezesz pod uwage |
niestety, minimalna wymiana to 100k (z wyjatkami ale to tez raczej nie kwoty 30k ,a bardziej 50-80k)
|
@Zarobas@
PW :) Pisałem kiedys do Ciebie na GG ale czasu nie miałeś. |
Pierwszy raz się spotkałem z tak rzetelnymi obywatelami IV RP. Bardzo miła rozmowa, pieniądze wymienili bardzo szybko, GORĄCO POLECAM!
|
Udana tranzakcja, nie za szybko ale rozumiem ;) Polecam.
P.S Posiadam także jeszce 750k~ na Furora 230k~ na Harmonia |
Szybka i bezproblemowa wymiana. Oby wiecej takich uzytkownikow. dziex
|
Bardzo zalezy mi na kasie na Jamerze ,Novie i powiedzmy Titani!! do tych serwerów moge dodac bonusa!
|
Czy oferta jest w dalszym ciagu aktualna?
Jesli tak, interesuje mnie wt, na linii valoria-guardia |
Może i dobry z niego kontrahent, ale postów edytować to nie umie x.x
|
Polecam! PEWNIAK*!
Zadnych problemow :) *bynajmniej dnia 03.02.2007 |
Tak oferta nadal aktualna, jednak do wymiany z guardi trzeba bedzie poczekac kolo tygodnia (w tej chwili mam juz malo gotowki)
A co do edytowania postów ,to kto ci powiedzial ze nie umiem?? |
pisalem do ciebie na gg!! odezwij sie ,albo tam albo na pm ,mam sporo kasy na ruberze
|
Uczciwy czlowiek. Szybka, bezproblemowa tranzakcja.
Pzdr. |
Potrzebuje bardzo kase na Liberze, Jamerze, Novie i Lunarze !! Płace 125% tego co wy dajecie!!
|
Niechcesz może WT z Astery na Saphire?;)
|
tak pasowalaby,ale czemu masz bana?:P
|
Z przyczyn obiektywnych nie dysponuje juz tak duza gotowka na guardi.
zamiana z tego serwera mozliwa jest jedynie na amera i jamere pozdro600 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |