![]() |
Bramka lvlowa 999lvl ?!?!?!
Mam pytanie :)
czytalem sobie opis questa (Banuta Quest) i widze8o :,,Trochę na wschodzie komnaty jest bramka levelowa 999lvl, a za nią teleport. Oczywiście nikt jeszcze nie wie, gdzie on prowadzi ; ),, tam naprawde jest ta bramka czy sobie poprostu jaja robil ten co opis pisal?:x: |
Napewno jaja bo zanim ktos wbije 999 lv to huhuhu i jeszcze dalej.
A moze cos trzeba zrobic zeby tam wejsc rozwalic drzwiczki czyms ;p? |
Nie odpowiem, bo nie wiem. Ale ciekawy pomysł :)
Z jednej strony CIPy moglyby powiedziec, ze "teoretycznie" jest do przejscia, wiec są czyści. Jednak w praktyce, zeby nabic 999level potrzebaby z 20 lat. Bubble expi ostro od początków a jest na 2XX levie. A jak wiemy, potem level leci geometrycznie wolniej. ..no i pozostaje pytanie.. CO byłoby za taką bramką? Jaki potwór jest w stanie wytrzymać spotkanie z 999 levelową postacią? polecam to urządzenie http://tibia.pl/calc.php Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 2468 do 3456 ^hipotetycznie dla knighta Jest o czym pomarzyć. |
All up nie wiecie co piszecie -.- ta bramka jest do questu ale nie musisz miec 999 lvl aby ja przejsc... Trzeba ja rozwalic snake destroyer :P
TEAMT DO ZAMKNIECIA |
Cytuj:
|
Cytuj:
lol chyba ty nie wiesz co piszesz... ta bramka jest w "final roomie" banuty quest... i istnieje normalnie i za nia jest teleport, nie wierzysz ? poszukaj zdjecia w temacie Celesta thread <- zdjecia, ktos dawal foty jak stal obok tej bramki |
Cytuj:
|
Odpowiedź jest jedna. SNAKE DESTROYER > BRAMKA 999 lv .
|
I oto cały urok tibii ;) nierozwiązane zagadki, niewykonane questy, niedostępne dla zwykłego "śmiertelnika" itemy :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ale pamietajcie ze tempo rosnieca leveli spada w stopniu geometrycznym.
Nabicie od 0-200 to O WIELE mniej czasu niz 200-400 Tabela doswiadczenia mowi jasno że juz na poziom 250 potrzeba dwa razy wiecej expa niz na 200. Ilość expa potrzebna na 999level jest niewyobrażalna! |
nie da sie nabic 999lvla :<
|
@up
To, że ty nie potrafisz nie znaczy, że nikt nie potrafi;) |
Dać się da, ale potrzebaby na to około
12 000 000 000 punktow exp. Sposób obliczeń: Na X poziom potrzeba Y punktow doswiadczenia Na X*1,25 poziom potrzeba Y*2 punktow doswiadczenia czyli na 25 poziom potrzeba dwa razy wiecej expa niz na 20, a na 950 dwa razy wiecej niz na 760 itp. No to ja nie wiem, czt nabijecie 12MLD expa w 3 lata. Powodzenia! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nawet gdybys wbijał 300k expa na godzine, przez 6h dziennie (w co wątpie. kiedys trzeba chodzic, do szkoły/pracy i zajmować sie normalnym zyciem)
To gdybys zaczął to robic na 100 levelu (czyli mając 15 694 800 expa) potrzebowałbys wbić jeszcze 11 985 000k expa! (12MLD - 12MLN) 11 985 MLN / 0,3 MLN/H = 40H To nam daje około 40k godzin, czyli 6666 dni, czyli 18 lat. Zakłądam, ze cały czas masz wolne expowisko, full resp, ani razu nie padłeś, nie masz lagów, nie musisz robić run, masz najlepszy eq, nie jezdzisz na wakacje, nie obchodzisz bożego narodzenia ani sylwestra, nie chadzasz do kościoła i nie masz dziewczyny/żony. Mówiłem, że ~20 lat. NIE DA SIĘ SZYBCIEJ. |
Z baniaka...
Trzeba je z baniaka pociagnac i lmm'em poprawic :p <joke>
Nie mam zielonego pojecia a moze to tylko po to aby zachecic ludzi do dalszej gry i osiagnac 999 lvl :p A za teleportem kryja sie klucze do skarbca Kruzaka,W hellgate i na Excalibug... |
Cytuj:
Cytuj:
11 700 000 000 : 2 000 000 = 5850 dni, to daje nam w zaokrągleniu 16 lat 8o Cytuj:
@edit Khan, ty liczyłeś od 100 lvla, ja od lvla najszybciej expiącego człowieka... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:44. |