![]() |
Maze Guardy lenrock style (36ms)
http://rapidshare.com/files/11604212/maze.rec.html
tylko minie muwcie rze kejloger boto film na nowy program *** Maze Guardy lenrock... 14-01-2007 12:31 29-01-2007 12:31 0 Daj normalna nazwe linku nastepnym razem Nekromanta hehe pozdro |
akiuau! chłopie exp niemały i loot chyba też dopisuje! gratz, chyba się też tam sorcem wybiore ;]
i evul sprzedawanie loota... a po drodze ghost ship jeszcze fajniej:D ciekawy film ;p |
moze ktos rehostnac?
|
Cytuj:
Nie no gratki ortografii. Hmm Tylko na jaki nowy program bo nie wiem może już w tym co sciągne jest instalka i dlatego *****?;/ |
@up
instalka jest *****, bo lenrock nie ma dostepu do tej nowej tibicam. nagrywal to aparatem. obraz jest dobry. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@XIII tee, gejloger jurz jest zajnistilowany na twoim komputeże |
Cytuj:
czy tez uzyles BPT perfekt keylogger? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
avast wszystko potrafi. @tytuł nekromanta rozdaje warny za zmienianie linkow? |
Tu macie dowód, że plik nie jest keylogerem ani virusem
Scan taken on 16 Jan 2007 14:33:11 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing MOŻNA ŚCIĄGAĆ |
@up
skanowanie online skanerem antywirusowym pliku .rec nic nie da. wynika zawsze bedzie ,,found nothing" . |
Ale przypuśmy ze w filmie jest key to on uaktywnia sie jak sie odpala film czy odrazu po wgraniu ?
|
@up
jak sie odpala. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do filmu - maze = raj. To wyjaśnia film. :) EHuEhuhuEIhuiEiuhE 18:07 Dan Coldfire [16]: to kurwo nie kradnij ****u 18:07 Dan Coldfire [16]: kurwo rozkorwie cie 18:07 Dan Coldfire [16]: mieszkasz wkrk 18:07 Dan Coldfire [16]: ? 18:07 Dan Coldfire [16]: szkoda 18:07 Dan Coldfire [16]: pocial bym cie 18:07 Dan Coldfire [16]: masz przejebane 18:07 Dan Coldfire [16]: cya (...) 18:15 Dan Coldfire [17]: sory 18:15 Dan Coldfire [17]: 2noce nie spie 18:15 Dan Coldfire [17]: myslalem zesmoj wziol 18:15 Dan Coldfire [17]: :) |
Ja wiem co to jest Ironja:P
Bylem naburmuszony i wiecje mósiauem nie na kims wyrzyc:P
Kiedyź ja poszłem do komory i tam byli potwory:( ja nie zassyssssssam bo kórde .. |
Poprostu poraszka "film exe bo nowy program" prosze odpusci sobie to nie na tym forum i mondry bys byl gdy bys tego tu nie zamieszczal. Bana dla tego kolesia i juz niepiszcie bo go tylko rajcuje. Jak dlamnie temat do usuniecia bo nie wiadomo ile ludzi wpadnie w sidla tego niby hakera...
|
/\ to ironia? bo jak nie to;
haha lmao haha hlmao hahaha lzez lol xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |