![]() |
Antica - jeden z pierwszych Anihilatorów.
Witam. Przeszukiwałem sobię tibicams i natrafiłem na bardzo ciekawy filmik - jeden z pierwszych Anihilatorów w Tibii. Sądze że filmik jest wart uwagi.
Film kręcony przez Dark shadow of Lucifer, pozostałymi członkami ekipy byli Salve Knight, Lord Xavy i Cirux która niestety zginęła. Link do filmu: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9099 Wersja klienta: 7.3. Zachęcam do komentowania i życzę miłego oglądania:) |
http://tibicams.tibianetwork.net/en/links
tu macie link do tibi 7.3 i Old tibiacam;p jak coś ;) No filmik fajny tęsknie za tamtą tibią :/ |
:)) Ja chce stara Tibie :D =]]]]
To bylo "piekne" xD |
jak sie patrzy na tamta tibie i na dzisiejsza, to dzisiejsza mozna okreslic jednym slowem
ŻAL ! |
eh, gdzie ta grafika, gdzie te czasy kiedy anihilator trwał zaledwie 3 min i schodziło na niego 8 bp uh :(
Filmik spoko, bardzo mi się podobał, przypomniałem sobie jak o kiedyś było ;) |
Też coś dla was znalazłem (w kompie) i wgrałem na mojego hosta :)
Vateriel zabija Baban'a w Tibii 7.3 - niezłe PVP Vateriel razem z gildia (Unit) zabija prawie cala gildie wroga na Fibuli - Tibia 7.6 Tibicam 7.6 - pamietajcie zeby w Tibii 7.6 nie miec ustawionego logowania do test servera (OTS -.-) Tibicam 7.3 - pamietajcie zeby w Tibii 7.3 nie miec ustawionego logowania do test servera Juz niedlugo zapraszam na www.tibicams.eu - strona w przygotowaniu. -----To pisal brat Hide, Gesior. |
nie pierdolcie ze w starej tibii bylo tak dobrze..owszem mniej n00bków ale.."too many players online, please try again or.." na każde expowisko nawet na npvp trzeba było robić rezerwacje miesiąc przed expieniem..750 osob, wiecej ludu nie wchodzi i pomyslcie ze na venore thais carlin ab edron i okolice przypada 750 osob...bo nie bylo daramy tiquandy wysp .. przy każdym miejscu gdzie byla woda i nie bylo potworow byli 11 drudzi robiący uhy..albo 15 sorcowie robiący sd'ki.. a Tibia 7.3 byla w 2003/2004 wiec to nie byl jeden z pierwszych...bo na te 17 serwerów było dużo 100leveli+
to jest raczej do tych co zaczeli grać z 3 miesiące temu i sie uwazają za doswiadczonych tibijczyków..co"żałują" i dobrze wspominają starą Tibie..;) @down anyway nie mozna nazwac tego 'jednym z pierwszych' |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24. |