![]() |
Heavy mace (atak 50)
Wcaoraj, w Venore, Czarodziejka Swiatla pokazywala HEAVE MACE... atak 50. Gdzies byl temat ze spitami z grudniowego update, nie moge znalezc, pewnie tam byla... Szczyt zakonczony jakby rombe z kolcami. Fajna... Nowka chyba, jeszcze o niej nie pisali nigdzie.
Wald Temat odszedł dalece od głównego wątku. |
o.O
No to ciekawie... Nowa broń dla clubowców teraz tylko pytanie: Czy jest dwuręczna ?? :/ |
Jesli juz to Pogromczyni Swiata a co do nowego cluba more info plz
|
Pogromczyni światła to moja kumpela i ona nie ma żadnych takich rzeczy xD
|
Jakby była taka maca już byśmy o niej usłyszeli i to w kilku tematach... Bądź też na TibiaWiki, bo oni szybko dostarczają informacje :P
|
|
A może chodzi o ten club z PoI?
|
Jaki ma Def ta broń???
Wreście powstała jakaś super broń dla Knighta |
W koncu...
W koncu zadbali o clubowcow:p przez dlugi okres byli skazani na skull staffa i war hammera az w koncu dwie super bronie.W koncu cipy zaczynaja myslec
|
@up
Nawet nie wiadomo, czy taka broń istnieje, więc się tak nie jarajmy tą bronią ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
moze bedzie z ta bronia zwiazany jakis qust :D ale znajac te rary nie dostanie jej zwylkly zjadzacz meatow :D
|
zrob screna albo ooblkajall na tibia.pl i powiedz co to jest...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
http://tibia.erig.net/Heavy_Mace
Jak czytamy: Nothing is currently known about this club weapon, assumed its loot from the north Darashia raid. First seen on Harmonia. Nic nie wiemy o tej broni, ... jest to loot z rajdu na Darashie. Pierwszy raz widziana na Harmoni. Czyli jest duże prawdopodobieństwo że ta Heavy Mace (Atk: 50 Def: 15) Została wylotowana podczas rajdu na Darashie, czyli autor tematu może mieć racje ;) |
Mial racje, bo widzial. Ze Pogromczyni Swiatla - racja, przepraszam :-) Obrazek sie zgadza, ten co kilka up byl pokazany. Niestety, nic wiecej nie wiem...
|
na Erig.net pisze że jednoręczna ale ja w to nie wieże bo wtedy by Zjebali Axe i by musieli dodać jakiegoś axe jednoręcznego z atk. 51+
|
#up
Czemu niby axe ma byc najpotezniejszym rodzajem broni? Oo Bardzo dobrze ze zrownuja. |
@2up:
Ale żeś mnie rozśmieszył , kolega Vasth ma racje, czemu niby axe/swordy mają być lepsze od club'ów, może wreszcie skończy się era sword'ów/axe |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:26. |