![]() |
AntyLag
http://s003.wyslijto.pl/index.php?fi...down=&gk=forex
program zmniejsza ping poprzez optymilizacje lacza.plik jest czysty mozecie skanowac. Scan taken on 13 Jan 2007 19:46:45 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
hahah juz ja ci wierze;d! sciągam i uzywam i postaci sie pozbywam bahaha;<
|
Program zmienia zapis w rejestrze!! Nie instalować mks odrazu wykrył podczas próby instalacji.
|
Jeśli chodzi o optymalizacje łącza to polecam cFos Speed
Gość zarejestrowal się dzisiaj i odrazu dzieli się z nami takim wspaniałym programem ? Ja podziękuje |
haahah ale mam breche z takich baranów którzy nieudolnie próbują hackowac xd
|
Nie chce nic mówić, ale w temacie jest WMF exploit :))
Wszyscy z windowsem XP którzy to czytają już mają keya :D |
znow ten baran wraca... codziennie inne konto i znow ten sam shit zwany antylagiem,
@up tak ale raczej z przegladarka IE w innych nie ma tych dziur |
@up
Nie mówie o tym z grudnia '05 ^^ Obecnie jest podobny sploit, ale znam szczegółów. Wiem tylko że jest 0-day i działa pod ie7/ff20 i chyba opere. |
@up
no walsnie jak nie znasz szczegolow to sie nie odzywaj. :) Nikt kto przeczytal ten temat nie ma keya... |
Omg sory to moj internet :( triple post :D
|
Omg sory to moj internet :( triple post :D
|
lol ?? chyba zartujesz :P nawet jakby ktos mial windowsa 95 + IE to i tak by keya z tego topicu nei mial ;P
Pozdro dla kolejnego nooba ktory proboje hakowac konta. Chyba niedlugo zaloze strone i bede pisal najglupsze sposoby na hackowanie |
Dzieki, na pewno sie przyda
Hahahaha.... >.< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02. |