![]() |
Kiedy blue a kiedy red surprise bag?
jako ze mam woje i gram sobie sorcem a na koniec walk sie nie zanosi, mam pytanie.
Slyszalem ze z tych mocniejszych potworow wypadaja red surprise bagi ale czy z tych mocniejszych wypadaja tez niebieskie czy tylko czasem czerwone? bilem juz gsy, dragi i banhee ale dalej ciagle niebieskie co do mocniejszych to ciezko mi to wzasc solo 50 masterem;p wiec pytanie brzmi: jaka jest ta "granica" przy ktorych potworach zaczynaja wypadac red surprise bagi, czy moze wypadaja one tylko z bossow? nie pytalem w innych podobnych tematach bo ludzie ktorzy w kazdym swoim poscie powtarzaja sie po 1000 kroc o swoich uber lootach z blue surprise bagow to chyba nie to x[ |
red surprise bag >>> BK, warlock, behemoth i inne super hiper mega evul mocne potworki
blue surprise bag >>> potworki dające 70+ expa ~Ghand |
Cytuj:
a z hero? a z lichow? a wypadaja zawsze czerwone czy przewaznie niebieskie a czasem czerwone? gdzie jest granica kiedy przestaja wypadac blue a zaczynaja red? twoja odpowiedz mnie nie satysfakcionuje :P |
Red surprise bag, cytat z tibia.erig.net:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
nie 60, a 70 ( taka drobna poprawka ) |
Ehhh... ajm sztjupid
|
mi raz czerwona z berserkera poleciala
|
Cytuj:
Jeśli się mylę, sorrki za wprowadzanie w błąd :P |
czerwone bagi - potwory dajace 2000+ expa
niebieskei - 70+ expa i tyle :PP |
Cytuj:
|
UP to sa w pewnym sensie bossy :P
|
raczej 1000+ (hero,quara predator)
|
a co z tych bagow leci
|
|
Cytuj:
nie biore tu pod uwage zadnych bosow chodzi mi o zwykle respawnujace sie w tych samych miejscach potworki;p |
z tego co mi się wydaje tak, lecz są różnice, z wrl, quara predator red bagi się wręcz sypią, natomiast z behe czy black knight nie wypadaja za często, więc w sumie niewiadomo z czego najczęściej wypada.
|
up
dzieki wielkie temat do zamkniecia ;] |
Z red bagow wypadaja dobre zeczy typu aol, dsm, violet gem itp
|
No ja zdobyłem 3 red bagi z tych najazdów i uwaga co miałem:
party hat, fireworks rocket i czekoladka jak można mieć takiego pecha? no jak? ;( |
Red Bagi lecą z każdego potwora 1000+ Expa
a niebieskie 60 lub 70+ czyli dajmy przykład na warlocku z co drugiego wrla leci niebieski bag a z co 50 czerwony (przykład) ja jak narazie na 8~ bagow mialem demon shielda ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49. |