![]() |
Annihilator rook ? ;)
|
No fajny screen.
|
No calkiem niezly fake. Przydlao by sie cos takiego na rooku, ale moze nie z hunterami, ale np elf scouty czy cos takiego to by bylo ciekawe ;]
|
fajne tylko szkoda że nie prawdziwe !! :) :) :)
|
swietny fake ;] powinno byc cos takiego ale np z ghulami i valkiriami zeby bylo sprawiedliwej ;] i do wygrania spike sword po zabiciu demon skeletona ;]
|
o.O
Gdyby byla jeszcze reputacja to bys dostal + <rotfl> dobre szkoda ze tam drag sie czai :D:D
|
gites bajer
-------- ciekawe czy komuś udało by się to przejść? :] |
wydaje mi się ale ten rysunek juz był kiedys pokazany na tym forum. Ale i tak gratuluje pomysłu z tym anichilatorem :)
|
Taaak...ten ss (lub fake jak kto woli) był już tu pokazywany...i chyba Atomic Man go wrzucił ale na 90 % się mylę bo nie pamiętam :]
|
Heh niezły fake ;).Żeby było coś podobnego na rooku...heh,a szkoda,może kiedyś się doczekam ..plx? LOL :)
|
Słuchaj... no świetny fake jednym słowem.... ale huntery jak na rook zdecydowanie za mocne... valkirie by mogły być:-) ale tak to super....
|
Niezły fake przydało by się takie coś na rooku:D
|
mino archery by stały z boku i strzelaly, a przy wyjsciu 2 mino guardy. żeby tam zamiast draga bylo cos innego np: orc bergerger ;p
|
Hehe, tutaj juz byl ten ss, tak,tak tylko inny temat ;)
|
nawet niezle ale powiedz mi czemu na pasku masz 261 (chyba) hp a na skillach 300
w sumie kazdy moze o czyms zapomniec |
@wszyscy, którzy mnie chwalą/ganią za ten fake:
Powtórzę: NIE JA zrobiłem ten fake, ja go jedynie znalazłem przypadkiem na forum www.tibia.de, spodobał mi się, to i go wrzuciłem ;) @ci, którzy twierdzą, że to już było Możliwe, ale gdybym wiedział, że to tylko powtórka będzie, nie wrzucałbym ;] widać przegapiłem ten topic ;] Pozdrawiam, Sath. |
hehe
hehe fajne a raczej za***iste:D
|
LOL?! Nie widzicie tego ze jest otwarte okienko "Skills" i tam jest napisane: Hitpoints 300 a o gory jest mniej :P hahahaha
|
............
@up
widzę że masz za.... świetną zajarę z tego, że znalazłeś błąd na nie moim fake'u i brechasz nie wiadomo po co i na co -.- tak ogólnie to krzykul już o tym wspomniał więc nie wiem po jaką cholerę się powtarzasz -.- ale jak aż taką podnietę masz, to zrobię ci na złość i poprawię tego fake ;] |
A co to jest Anihilator? Słyszałem o jak kolesie gadali:
'' Chciałbym zaliczyć Anihilatora... " o co chodzi? PLZ helP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |