![]() |
Czy opłaca się robić ih-y?
Mam jedno pytanie. Czy opłaca się robić ihy (na danubii jeśli to ma jakieś znaczenie) czy lepiej bić lvl na rotach, tak żeby było można robić uhy?:confused:
|
Moje zdanie jest takie, że opłaca sie robić i ihy i uhy :) ... jak nie masz kaski, mlvl cienki a masz 15 lvl....to robisz sobie ihy i sprzedajesz po 1k-900gp...alee ja osobiście wbijam lvl < pacc > do 24 ( mlvla nie trenie ), a potem będę robił uhy ;] i mlvl bedzie i kaska.
Ps. Z promocją dużo szybciej jak wiadomo :) |
Ihy też są potrzebne, wiem bo miałem knighta, nawet jak miałem powyżej 4mlvl to kupowałem ihy bo są tanie. A ja mam takie pytanie, teraz gram sorkiem, mam 23lvl i wbijam mlvl robiąc GFB, robić tak dalej czy lepiej wbić 25 i HMM? GFB trochę ciężko sellnąć...
|
Nie robić żadnych run.
Na expie mlvl szybszy, kasa co najmniej taka sama, a i exp jest. @RegBlade - jak już musisz, rób HMM, łatwiej sprzedać -,- @AdamOo - lepiej bij lvl na rotach z warhammera robiąc jednocześnie IHy, jeśli już Ci na runach zależy x_x @Down: lvl 51, mlvl 45 ms. I wystarcza. Bo prawda jest taka, że (STOSUNKOWO!) mam wysoki lvl, a nie niski mlvl. Robiąc runy miałbym teraz nie 51/51, tylko 45/42 (w tym samym czasie, bo przy expie mam mlvl szybszy niż runy - manafluidy piję - i jest exp, a przy robieniu run expa nie ma i mlvl jest wolniejszy). |
Nie robić run??? A grasz postacią magiczną? Jeśli tak to jaki masz mlvl?
|
Sorry bardzo ale co do tego mlvl... można wogóle nie stać pod depo tylko expić i ma się podobny mlvl do tych co tylko Mlvl'ują, bo na expie też korzystasz z many. No a wiec expiąc wychodzisz prawie tak jak mlvlujący (w mlvl). Przykład : 20 trenił mlvl i ma 40, 20 lvl expił i ma 40 lvl i ok. 36 mlvl.... noi co lepsze?
Moja odpowiedź : Expić...(z użyciem maniuchny oczywiście). Zaraz mnie zjadą, że mam w podpisie 14 lvl i się nie znam -.- Pozdrawiam |
Opłaca się dla niskiego najta nawet jak ma 4 mlvl bo jak taki lvla jak ja 200 hp to uh waste bo uleczy na full a ih tez na full .
Powiem tylko tyle najtem się c####o treni . |
A dzisiaj expiłem na rotach, wbiłem 63% lvla i 42% mlvl, na dłuższą metę będę miał 60lvl i 40mlvl. Magica po prostu też trzeba trenić, nie da się bez tego! A tak po za tym mlvl powinien być większy od lvla...
|
@RegBlade
dalej zyjesz w 7.4? |
IH'y / UH'y wyszły z mody, niestety =] większość knigh'ów używa manasków, przy czym trenią se mlvl.
|
@Oltun
Nie, dlaczego? Po prostu mówię to co sam przeżyłem. |
Ale o co wogóle chodzi w profesji druida??! Zadaj sobie takie pytanie???Jest to czarodziej który ma bardzo mocne rożdzki i czary leczące. Ferdynant Kiepski by powiedzial"Jak nie , jak tak", a Arnold Boczek "spokojna pana rozczochrana", ihy i uhy czynią druida bogatym, a czary leczące(exura sio ", exura gran mas....)czynią go pożadaną osobą na hunty ludzi jak i potworów.
A więc odpowiedź na zadane przez ciebie pytanie brzmi TAK |
Cytuj:
I powiedz mi, po jaką cholerę trenować mlvl? Taka krótka rozpiska: Trening mlvl: - brak expa - wolny przyrost mlvl - wolna kasa Expienie: - exp - szybszy przyrost mlvl (manafluidy) - szybsza kasa (jak umiesz x_x, no i ofc na trollach raczej nie wyciągniesz tyle). Cytuj:
Jedyny przypadek, w którym się opłaca robić runy, to stawianie bota na noc/czas w szkole itp, jednak jest on nielegalny. Runy opłacały się kiedyś, gdyż umożliwiały lowlvlom dobry start (UHy od 11 lvl), jednak w ramach walki z cheaterami Cipsoft uczynił ich robienie bezsensownym. |
A co jeśli ktoś nie ma kasy na tony manasów? Nadal mają nie robić runów?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja robiłem ihy expiąc na rotach np.dobrym clubem,wiadomo rózga bierze mane,bron nie więc masz 2 w jednym |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie oplaca sie a jak znam wiekszosc faccow to wbijaja ten 24-25 i robia runy bo mlv byc wazny-.-.I im sie nudzi.Jak sie robi dlugi czas runy to nie masz checi na expa wiec nie polecam.
A co do ihow to nie potrzebujesz bo bedziesz leczyl summonki jak co z gran res chyba ze facc to se zrob se przed huntem o ile mozna na facc huntowac cos konkretnego z summonami:O |
Ja zostaję przy swoim zdaniu i runki dalej robić będę. A co by było jakby nikt run nie robił? Knighty by upadły...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |