![]() |
Qesty
Moze mnia wysmiejecie ale mam pytania. Co to sa Qesty?
Koledzy mowia ze sa to zadania. Na rooku mozna robic bardzo proste ale ja chcialbym wiedziec co moge robic na mainie ?( Jesli ktos moze prosze mi powiedziecgdzie mozna je wykonywac. (najlepiej w Venore) Z gory dzieki :D |
1. Mowienie o questach na forum nazywa sie quest spoiling i nie wolno tego robic.
2. SZUKAJ SAM!!! |
a ha i szukuj sie na killed by dragon albo killed by dragon lord albo cos innego. Ja jak narzie mialem killed by dragon a narazie zadnego questu na mainie nie znalalme odziwo
|
A jak mam zapytac o qest i czy kazdy moze mi go dac?????
|
Ja od kiedy tylko wyszedlem z Rooka mialem plan rozwiazania najwiekszej ilosci questow. Niestety, na mainie questy sa dosc dobrze ukryte i w wiekszosci przeznaczone dla postaci, ktore sa w stanei w pojedynke wyciac brygade krasnalskich straznikow lub kilka demonow. Jesli jednak dobrze poszukasz, na pewno dostaniesz kilka zlecen (choc rozwiazac je bedziesz w stanie dopiero troche pozniej). Aby dostac jakas misje musisz znalesc w grze jakas postac, ktora do niczego nie jest potrzebna (tylko stoi i sie kiwa), i zagadac "dzien dobry" a potem "quest" lub "mission". Czesto trzeba go pociagnac troche za jezyk, i byc moze cos ci sie dostanie. Mi osobiscie na 22lvl i po niezbyt intensywnych co prawda poszukiwaniach udalo sie wyciagnac questa od czarownicy, i znam nawet jego rozwiazanie, ale chyba bede musial jeszcze poczekac, az go ukoncze.
Aha: i bardziej niz na nagrody, liczylbym na satysfakcje, bo wynagrodzenie nie zawsze idzie w parze z trudnoscia misji. Zycze powodzenia |
A mozesz powiedziec od jakiej czarownicy. Czy to ta na bagnach ktora tam mieszka
|
Dzieki wam ;)
Bede szukal az znajde |
Cytuj:
hej szef a mógłby¶ powiedzieć jakie konsekfencje się za to ponosi? Moim zdaniem to jest wielkie gówno i nic ci nie zrobi± jeżeli komu¶ powiesz co¶ o jakim¶ quescie :rolleyes: . |
re.up
Mylisz się... puki ja tu "rz±dze" ( :P ) za uest spoiling będa upomnienia! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:38. |